Voorjaarseditie Amerongse Berg Trail

Amerongse Berg Trail Trail Events

We zijn onderweg richting de zomer en de voorjaarseditie van de Amerongse Berg Trail staat in het teken van jonge lichtgroene blaadjes aan de bomen. De weersverwachting is goed en met een beetje mazzel zitten we allemaal lekker buiten na te praten bij de gezellige terrassen van het Boshotel in Overberg.

De Amerongse Berg Trail, de 9e editie, opnieuw gaan we genieten van vele deelnemers die zich hebben aangemeld voor een 10km of 20km route in de Amerongse Bossen en richting de Eenzame Eik.

Racebrief

Bij alle evenementen ontvangen de deelnemers op de woensdagavond voor het evenement om 19:00u een racebrief met daarin de belangrijke feitjes voor de dag. Eventueel aanvullende informatie wordt in een gedeelde map aangeboden, zoals het GPX bestand van de gekozen afstand.

Gespreide starttijden

Ook bij deze editie hebben de deelnemers zelf een tijdslot kunnen kiezen waarbinnen ze starten met de route. Online op www.trail-events.com kun je alle deelnemers zien met de gekozen starttijden. Wat niet iedereen weet is dat je zelf je starttijd achter je klant-login online kan aanpassen naar eventueel andere nog beschikbare plaatsen. Leuk als je toch met iemand wil samenlopen die op een andere tijd gereserveerd heeft.

Medailles

We hebben de medaille optioneel gemaakt. Sommige deelnemers sparen de medailles en bij alle trails van Trail Events kun je een unieke medaille bestellen.

Startlocatie

We starten vanaf het Boshotel Restaurant. Alle deelnemers worden in het restaurant verwacht waar ze zich aanmelden. Alle startnummers kun je per post ontvangen, maar als je daar niet voor kiest ligt het startnummer daar voor je klaar.

Vanaf het restaurant krijg je altijd een uitleg bij de de start, waarin we je de bijzonderheden van het gebied en de route vertellen. Alle vragen kunnen beantwoord worden en vanaf de start vind je onze markeringen die je voor 10 of 20km lang kan volgen.

In het midden van de route, bij zowel de 10km als de 20km afstand hebben we een uitgebreide verzorgingspost. Al onze deelnemers hebben een eigen beker bij zich, die ze dan kunnen gebruiken.

Boshotel Overberg

Ameronse Berg Trail
Zomer editie
17.07.2022

Op zondag 17 juli 2022 wordt de 10e editie van de Amerongse Berg Trail georganiseerd.  Een mooie zomereditie met enkele aanpassingen in de route.

We hebben de zaterdag ook in optie genomen om eventueel over 2 dagen te spreiden.
Wacht niet te lang met reserveren. De inschrijvingen gaan open op 20 maart.

Deel deze pagina: