Bridgedale en Stanley sluiten partnership met Trailrunning Europe

Amerongse Berg Trail Lage Vuursche Trail Leersumse Veld Trail Partners Trail Events

Dit jaar is Trailrunning Europe een samenwerking gestart met Bridgedale en Stanley. De producten van de merken van CJ-Agencies zijn een prachtige toevoeging voor iedere trailrunner. De sokken van Bridgedale zijn ideaal voor trailrunners en de thermoflessen van Stanley zitten bij iedere outdoorliefhebber standaard in de tas.

De samenwerking helpt om de naamsbekendheid van Bridgedale en Stanley te vergroten in de trailrunning-community. Door samen te werken, kunnen de merken nieuwe potentiële klanten bereiken.
Stanley productten - Outdoor - trailrunningBridgedale Trailrunning Sokken

Ik gebruik al meer dan 10 jaar sokken van Bridgedale en ben ook al jarenlang gebruiker van Stanley. Er is niets zo verfrissend als na je trail lekker koud drinken uit je meegenomen thermofles.

Chris van Beem – Trailrunning Europe

Welke events en wanneer

Bridgedale en Stanley zijn aanwezig met een stand op de volgende evenementen;

  • 16 juli tijdens de Amerongse Berg Trail.
  • 9 september tijdens de Leersumse Veld Trail
  • 18 november tijdens de Lage Vuursche Trail

“Wij zijn er trots op dat we met onze merken Stanley en Bridgedale een samenwerkingsverband hebben kunnen afsluiten met Trail-Running.eu. Wat ons betreft de meest professionele partner in het organiseren van Trail Run evenementen. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij we elkaars toegevoegde waarde kunnen zijn.” Aldus Keesjan Veth, CJ agencies.

Bridgedale

Van bergtoppen tot weekendwandelingen, ze hebben sokken die je tenen elke keer buiten warm en comfortabel houden. Naast waterdichte sokken hebben ze sokken voor wandelen, trekking en bergbeklimmen, trailrunning, skiën en alledaagse stijlen.

Bridgedale Trailrun Bridgedale Trailrun Trail_Run_Ultra_Light_T2

Bridgedale heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit en prestaties van hun sokken. Ze hebben zich gepositioneerd als een betrouwbaar merk dat technische sokken produceert die geschikt zijn voor verschillende outdooractiviteiten, variërend van wandelen en trekking tot hardlopen en skiën. Hun producten worden wereldwijd gewaardeerd en gebruikt door avonturiers, wandelaars, klimmers en andere buitensporters.

Stanley

GEBOUWD VOOR HET LEVEN – SINDS 1913

Het merk Stanley heeft een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Bedacht door uitvinder William Stanley Jr., die de manier waarop warme dranken werden gedronken voor altijd veranderde. Hij bracht in 1913 vacuümisolatie en de sterkte van staal samen in één draagbare fles en zo vond hij de thermofles uit die we vandaag kennen.

In de eeuw daarna evolueerde zijn fles van concept tot icoon en is hij een essentieel onderdeel geworden van werkdagen, roadtrips en outdoor-avonturen.

Stanley is onderdeel geweest van talloze avonturen en nog meer herinneringen. De producten van Stanley worden gewaardeerd vanwege hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende isolatie. Het merk heeft een iconische status verworven en is synoniem geworden met hoogwaardige geïsoleerde drinkwaren en thermosflessen.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: