Cébé brillen

Blog Brillen Gear Trail en Hike event

Wij hebben er weer een mooie partner bij!

Cébé is al 130 jaar pionier in het ontwerpen en produceren van sport-zonnebrillen welke bekend staan om hun hoge stabiliteit, lichte gewicht, en comfort. Wij zijn dan ook erg trots om Cébé als partner te mogen verwelkomen.

In de volgende alinea stellen zij zich aan jullie voor.

 

Pure Adrenaline

Voor 130 jaar beschermen wij de zogenaamde “Cébé zone“, ook wel; de hoofden en ogen van generaties atleten en buitensport liefhebbers. Wij hebben hierbij een uniek doel voor ogen: deze sporters één laten worden met hun omgeving en hun ervaringen maximaliseren zo dat voor hen alles bestaat uit PURE ADRENALINE. Voor de afgelopen 130 jaar hebben wij er dan ook alles aan gedaan om sporters in harmonie te brengen met de bergen, het bos, en de stad. Wij beschermen niet alleen je ogen en je hoofd, maar koesteren ook deze belevenis.

Verkrijgbaar in onze shop

Momenteel zijn wij hard aan het werk aan onze eigen Trailrunning Webshop. Via deze shop zullen wij ook Cébé brillen aanbieden, en dan wel de modellen die speciaal zijn ontworpen voor het comfort van de trail runner.

Zelf lopen we al een ruime tijd met deze Cébé brillen en je kunt verschillende brillen vinden op onze events. Stel gerust aan onze Crew je vragen, we gebruiken allemaal deze brillen.

>> Ga naar de shop voor een overzicht van de producten

Tibauld Baronian

Tibauld is een internationale atleet, herkomstig uit Frankrijk, die een hoop indrukwekkende trail-run prestaties op zijn naam heeft.

Tibauld is al jaren partner van Cébé. Naar zijn eigen zeggen zeggen is dit dankzij hun “kwaliteit en precisie”.

Benieuwd naar Tibaulds prestaties? Zijn hoogtepunten zijn terug te vinden op zijn Strava profiel.

(Foto credits: Pierre Antoine Boillon)

Deel deze pagina: