Hoeder van de Heuvelrug

Blog Chris van Beem Partners

Trailrunning Europe is één van de nieuwe Hoeders van de Heuvelrug en heeft de mooie Hoeder-award in ontvangst genomen. Trailrunning Europe is 15 jaar geleden ontstaan uit de passie van Chris van Beem voor het hardlopen door de natuur. Hij is dan ook bijna dagelijks op de Utrechtse Heuvelrug te vinden, alleen, of met zijn honden. Ook organiseren wij meerdere Trail Events door het gebied, dit maakt de Utrechtse Heuvelrug een zeer gewaardeerd stuk natuur, waar we met ze allen goed voor moeten zorgen.

De Utrechtse Heuvelrug

Chris: “De Utrechtse Heuvelrug geeft ons zowel persoonlijk als organisatorisch al zo veel… daarom zijn wij graag betrokken bij het behoud van dit prachtige natuurgebied. We hopen dat we als Hoeder van de Heuvelrug de kans krijgen om ons voor dit gebied in te zetten, we vinden het belangrijk dat iedereen in de toekomst van haar schoonheid kan blijven genieten”.

Afgelopen decennia is het gelukt om een Trailrunning community op te bouwen die maandelijks duizenden sporters inspireert en beweegt. Jaarlijks organiseert Trailrunning Europe nu meer dan 40 Trail Events door heel Nederland waar honderden deelnemers hun grenzen komen verleggen terwijl zij genieten van de natuur. De routes van deze Trail Events zijn uniek, omdat wij de gebieden goed kennen en de routes altijd zijn afgestemd op de meest actuele mogelijkheden van de natuur. Trailrunning Europe stemt alle routes af met de beheerders van de gebieden waardoor hun routes lopen. Met de slogan ‘we only leave footprints’ draagt Trailrunning Europe precies uit waar het om gaat; genieten van de natuur, maar deze op geen enkele manier belasten.

Samen voor natuur en erfgoed voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

‘Hoeders van de Heuvelrug’ is hét netwerk voor bedrijven en organisaties die de streek een warm hart toedragen. Samen met andere ondernemers uit de regio draag je bij aan het behoud en de ontwikkeling van bijzondere landschappen en cultureel erfgoed. Met de mooiste plekken om tot rust te komen en nieuwe energie te krijgen. Kijk voor meer informatie over de hoeders van de Heuvelrug op de pagina van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daag jezelf uit tijdens onze Trail Events

Verbeter je conditie tijdens een van onze Trail Events! Met onze routes variërend van 5 tot 109km hebben wij voor iedere hardloper een passende en uitdagende trail.

Bekijk onze Trail Events kalender eens. Wanneer kom jij je grenzen verleggen?

Trail Events Kalender

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: