IL MAGISTRALE

Trail en Hike event Trail Events

Wij hebben een nieuwe partner!

Il Magistrale is het eerste Europese merk wat koffie brandt speciaal voor fietsers. Zij geloven dat goede koffie samenhangt met het beoefenen van sport, en momenteel werken zij samen met een aantal top atleten van de wielersport-wereld. Ook staan zij op outdoor evenementen om sporters te voorzien van een heerlijke kop koffie.

Maar niet alleen fietsers hebben baat bij een kop perfect gebrande koffie van Il Magistrale, wij trail runners worden hier net zo gelukkig van gedurende een dag op de trials. Hierom zijn wij een samenwerking aangegaan met Il Magistrale, zij stellen zichzelf hier graag aan jullie voor.

Wij branden koffie voor iedereen die graag buiten is, omdat wij geloven dat jezelf pushen met gelijkgestemden iets is wat bij elkaar hoort. Dat is al vele jaren onze belangrijkste slogan en nog steeds de kern van ons bedrijf. Deze jaren brengen ons ervaring en wijsheid en we hebben met de tijd een diepgaandere “waarom” toegevoegd aan ons bedrijf. Voor ons is de weg voorwaarts duidelijk: als we buiten plezier willen blijven maken, moeten we ons concentreren op een positieve impact op onze mensen, onze planeet en onze sport. Het is onze speeltuin, onze bron van inspiratie en ons thuis.

We moeten dit beschermen.

Liefde voor koffie en outdoor

Een achtergrond in het koffie branden heeft zijn voordelen bij het starten van een koffiemerk. Buiten fietsen sinds je jeugd is een tweede pro. We zijn in 2016 in een lage versnelling gestart, maar na de Covid-jaren versnellen we nu met volledige focus op onze online- en offline business. Key = dat het gaat om de reis en niet om een doel. We houden van onze koffie en van buiten zijn en maximaliseren onze inspanningen om iedereen samen met ons van deze combinatie te laten genieten.

Een Magistrale merkambassadeur blinkt uit in zijn/haar vak of levensstijl. We ondersteunen mensen die ten volle leven, of hun gemeenschap volledig dienen, met een externe focus. Onze ambassadeurs zijn niet makkelijk te kwalificeren, maar hun liefde voor goede koffie is universeel. Geheel terzijde: wij zijn preferred supplier van wielerpro-team Jumbo-Visma en caffeinator van wieleravonturier Laurens ten Dam.

Voor onze planeet

Wij zitten in een voedingsmiddelenindustrie waar de grootste zorg altijd is geweest: maximale houdbaarheid van het product voor menselijke consumptie.  Wij zijn dat aan het veranderen in de richting van gegarandeerde versheid zonder de planeet te schaden en toch het best mogelijke product te maken.

We doen ons uiterste best om onze producten rechtstreeks van de boer te betrekken, ons koffiebrandproces is 100% CO2-neutraal geworden, we halen alle niet-recyclebare materialen uit onze verpakkingen en leveren waar mogelijk de pakketten per fiets aan de consument.

Wij zijn jouw brandstof

Wij zijn je beste off-grid barista en entertainer en vandaar dat we reizen om je tijdens evenementen van brandstof te voorzien met een bakkie koffie van Il Magistrale. De evenementen waar wij onze koffie magie uitvoeren zijn buiten. Wij richten ons op wielerevenementen maar maken ook steeds meer kennis met trail running en andere buitensporten. Onze caffeine race service kan volledig off-grid werken en we nemen al ons afval mee naar huis.

Trail en Hike Event

Wij zullen aanwezig zijn op het Trail en Hike Event op 21 en 22 mei te Doorn. Tijdens dit evenement heb je alle mogelijkheden om kennis te maken met ons en onze koffie.

Vergeet dus geen ticket te kopen voor dit Event! Hier zul jij je namelijk zonder twijfel onderdompelen in jouw favoriete sport. Je volgt hier lezingen en leerzame workshops, je ontmoet mensen met dezelfde passie en je test het allernieuwste materiaal bij een van de vele standhouders.

Hopelijk tot snel,

IL MAGISTRALE
Push hard and earn your coffee 

Email: bas@magistralecyclingcoffee.cc 
Website: magistralecyclingcoffee.cc
Instagram: @magistralecyclingcoffee

Houd onze Instagram in de gaten als je onze avonturen wil volgen

Deel deze pagina: