Partner nieuws! Tenzing & Trailrunning Europe blikken vooruit

Blog Goed om te weten Partners Tenzing Trail Events

Tenzing en Trailrunning Europe starten partnership en dit is waarom; “Bij energiedrankjes horen nu eenmaal veel suikers en toegevoegde kleur- en smaakstoffen….” Dat dachten wij ook, maar eenmaal bekend met het merk en de producten van TENZING weten we dat er ook een beter alternatief is. TENZING Natural Energy is een volledig plantaardig en calorie-arm energiedrankje!

Trailrunning Europe

Als organisatie van trailrunning events zijn wij erg in onze nopjes met deze samenwerking. Het product sluit naadloos aan bij wat wij willen uitstralen bij onze events en waar wij onze partnerships op uitkiezen. Wij associëren ons namelijk graag met merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en willen dit ook uitdragen aan onze community.

Trailevents

Goed nieuws voor alle deelnemers aan onze events, want Tenzing deelt bij alle trails deze zomer een blikje uit en staan ze bij de verzorgingsposten (ook bij de ultra’s) met hun poeders zodat jij voldoende energie hebt om de finish te halen.

Het feit dat ze naast de blikjes ook poederzakjes hebben is voor ons erg fijn, als trailrunner wil je altijd zo weinig mogelijk gewicht meenemen en met de poederzakjes is dat ideaal en ze zijn nog lekker ook.
Wilbert de Wijs – Event crew Trailrunning Europe

Wat is Tenzing?

Tenzing is een energiedrankje, maar dan plantaardig en zonder toegevoegde keur- en smaakstoffen. 1 blikje bevat 60% minder suiker dan andere energiedranken en het bestaat volledig uit plantaardige ingrediënten, zoals groene koffie, groene thee, acerola en Himalayazout.

Tenzing, waar ken ik dat van?

De naam Tenzing is terug te leiden naar de ontmoeting tussen oprichter Huib van Bockel en de zoons van Tenzing Norgay in Nepal. Tenzing Norgay stond samen met Edmund Hillary in 1953 als eerste ooit op de top van de Mount Everest. Van Bockel maakte via hen kennis met een drankje dat tijdens expedities in de Himalaya door Sherpa’s gedronken wordt. Het bevat natuurlijke energie van planten, welke goed is voor de geest, het lichaam én Moeder Aarde. Na een samenwerking met de familie Tenzing en Huib ontstond niet veel later het merk TENZING. TENZING werd vijf jaar geleden als eerst geïntroduceerd in Engeland en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het merk is inmiddels in bijna alle supermarkten verkrijgbaar en heeft al jaren het snelst groeiende marktaandeel van alle energiedranken.

Duurzaamheid

TENZING zet zich actief in om samenwerkingen aan te gaan met verschillende initiatieven die draaien om natuurbehoud en recycling. Ze gaan daarin zo ver, dat ze één van de weinige bedrijven zijn met een volledige transparantie op dit vlak. Daardoor tonen ze bovendien aan dat ze de eerste CO2-negatieve frisdrank ter wereld zijn!

TENZING heeft zichzelf de missie gesteld om positieve impact te maken op de planeet. Het merk is B-corp gecertificeerd en opereert volledig CO2-negatief. De groene thee in de drank beschikt over het Rainforest Alliance-keurmerk, het blikje is eindeloos recyclebaar en vrij van de chemische stoffen. Bovendien doneert TENZING 5% van de winst aan milieuprojecten, zoals ‘Clean up Basecamp’, dat afval opruimt op de Mount Everest.

The world’s first carbon negative energy drink

TENZING poedervorm

TENZING Natural Energy in poedervorm zijn bedoeld om zelf aan te mengen met 500ml water. Ze zijn daarmee perfect voor iedereen die graag de natuur in trekt. De zakjes wegen maar 28,5 gram en staan gelijk aan twee reguliere blikken TENZING en een driedubbele dosis natuurlijke cafeïne, vitamine C en elektrolyten. Daarmee is het de ultieme, natuurlijke energieboost voor, tijdens of na een periode van langdurige inspanning of wanneer je die dan ook nodig hebt.

 

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: