Dynafit nieuwe sponsor Trailrunning Europe

Blog Dynafit Partners

Trailrunning Europe & Dynafit

‘Dynafit is the brand by athletes, for athletes’. Deze slogan van Dynafit past natuurlijk als gegoten bij ons, want Trailrunning Europe doet alles voor trailrunners, door trailrunners, aldus Patrick Baars van Trailrunning Europe.

Dynafit is een merk dat zich richt op bergsport en trailrunning schoenen en uitrusting. Het bedrijf is opgericht in 1950 en in de jaren ’80 heeft Dynafit de eerste ski touring bindingen geproduceerd en het heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve producent van bergsport-materialen.

Wij van Trailrunning Europe zijn erg verheugd met deze samenwerking. Dynafit is een fantastisch merk en wij laten onze trailrunning community hier graag kennis mee maken. Dynafit is met een kraam aanwezig bij een aantal van onze Trail Events en daarbij test ons crew hun producten. Wil jij zelf schoenen van Dynafit uitproberen? Dynafit zal tijdens de volgende events aanwezig zijn met een fleet schoenen die jullie kunnen testen.

Dynafit is the brand by athletes, for athletes. Deze slogan van Dynafit past natuurlijk als gegoten bij ons want Trailrunning Europe doet alles voor trailrunners, door trailrunners.

“Dit is exact de reden waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met Trailrunning Europe. Met een compleet aanbod (schoenen, kleding en accessoires) voor de actieve trailrunner zien wij een perfecte match met de deelnemers aan de verschillende events.”

– Mathijs de Vries, Export Area Manager Dynafit

 

 

Dynafit en Trailrunning

In de afgelopen jaren heeft Dynafit zich ook gericht op trailrunning, met een breed scala aan schoenen die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. Ze hebben lichtgewicht schoenen voor snelle races op vlak terrein, maar ook stevigere schoenen voor technisch terrein en langeafstandsraces. Daarnaast hebben ze een breed scala aan producten voor trailrunners; denk aan race vesten, shirts, broeken en jacks.

Dynafit heeft dus een sterke band met de trailrunning community en draagt bij aan de ontwikkeling van de sport. Dynafit werkt samen met professionele trailrunners om hun producten te testen en te ontwikkelen, ook sponsoren ze zelf evenementen zoals de Trans Alpine.

Dynafit en de snow leopard

Het sneeuwluipaard is sinds 2005 het merksymbool van DYNAFIT en siert het logo in gestileerde vorm. Dit buitengewone dier symboliseert precies de waarden en kenmerken waar DYNAFIT voor staat als een merk van atleten voor atleten en vertegenwoordigt daarbij hoe we ons over de berg willen bewegen.

De hoge bergen van Azië zijn de natuurlijke habitat van het sneeuwluipaard – een regio waar veel alpinisten van dromen en de belichaming van bergen in hun meest ware en meest extreme vorm. Deze wilde kat is als geen ander dier goed aangepast aan het leven in dit kale gebied. Sneeuwluipaarden zijn buitengewoon snel en hebben een fenomenaal uithoudingsvermogen. Ze bewegen lichtvoetig, bijna geruisloos, met elegantie en totale efficiëntie. Hun grote poten zorgen ervoor dat ze niet wegzakken in de sneeuw van meters diep, noch uitglijden op steile bergflanken of onbedekte toppen. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat sneeuwluipaarden leven en overleven in de hoogste regionen van deze planeet, waardoor hij een rolmodel is voor elke duursporter in de bergen. Daarom is er geen geschikter symbolisch dier voor DYNAFIT.

Dynafit ook sponsor van de ITRA

“We zien trailrunning als een avontuur, als een kans om je persoonlijke grenzen te testen en in contact te komen met gelijkgestemden. Zoveel atleten over de hele wereld doen tegenwoordig met zo’n grote passie aan deze sport. En juist deze diverse en inclusieve gemeenschap maakt trailrunning zo uniek. ITRA wil deze hardlopers een stem geven en de voorwaarden creëren die nodig zijn om het beste uit zichzelf te halen op de trails. DYNAFIT vertegenwoordigt dezelfde doelen en waarden, en daarom zijn we verheugd om dit merk onmiddellijk als partner aan onze zijde te hebben” zei Janet Ng, ITRA’s President.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: