Merrell en Trailrunning Europe starten samenwerking

Gear Merrell

Merrell is een toonaangevend merk in de wereld van outdoor. Hun producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren Trailrunner. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking!

Waarom Merrell bij ons past

Als een bedrijf dat staat voor duurzaamheid, deelt Merrell niet alleen de passie voor trailrunning, maar ook het diepe respect voor de natuurlijke omgeving waarin dit plaatsvindt. Door zich in te zetten voor duurzame productie en materialen, draagt Merrell bij aan het behoud van de prachtige terreinen waar trailrunners van genieten.

Maak kennis met Merrell tijdens de Amerongse Berg Trail op 15 oktober, en test hun schoenen op de trails!

Trailrunning en Merrell

Als trailrunner ga je op avontuur. Je loopt over smalle paadjes, springt over boomstammen, ploetert in het losse zand, en dendert gecontroleerd het dal in. Hardlopen door de natuur is een andere sport dan hardlopen over asfalt. Trailrunnen is avontuur, adrenaline, en bewondering voor al het moois onderweg. Door te trailrunnen word, en blijf, je verliefd op het hardlopen.

Find the love. Run Wild

Agility Peak 5

De Agility Peak 5 is een product van Merrell die we graag uitlichten. De schoen is ontworpen om het avontuur van de trailrunner zo goed mogelijk te ondersteunen, alles wat je van een trailrunschoen kan verwachten dus.

Boomwortels en rotsen zijn voor de ultradempende Agility Peak 5 geen enkel probleem. Met zijn Vibram Megagrip-buitenzool en zachte tussenzool van FloatPro™-schuim zal je training zeker niet ruw aanvoelen.

Meer over de Agility Peak 5

Momenteel zijn wij deze schoen aan het testen, de review zal binnenkort op onze website verschijnen!

Trailrunning ambassadeurs

Merrell heeft een team aan top trailrunners die hun producten testen. Ook de Nederlandse Ragna Debats maakt deel uit van het Merrell-Trailteam.

Ragna heeft de hoogst mogelijke klassering die een trailrunner kan bereiken, weten te behalen. In 2018 werd zij wereldkampioen in de algemene categorie Sky- en Trailrunning. Ze heeft van haar passie voor de natuur een levensstijl gemaakt. Samen met haar familie is zij de ‘Rolling Mountains’ uitdaging aangegaan. Een familieproject waarin ze in elk van de 7 continenten aan een trailrun op het hoogste niveau zal deelnemen.

Meer over Merrell

  • Meer informatie over Merrell en hun producten vind je op hun website
  • Volg Merrell op Instagram (@merrelleu) en Facebook (@Merrell)
  • Volg de avonturen van Ragna Debats op Instagram (@debatsragna)
Deel deze pagina: