Samenwerking met Shokz klinkt als muziek in de oren

Gear Goed om te weten Partners

Shokz, een toonaangevend merk op het gebied van koptelefoons en Trailrunning Europe, zijn verheugd om hun nieuwe samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking voorziet de trailrunning community van ervaringen en innovatieve oplossingen die voor trail runners erg interessant zijn. De koptelefoons van Shokz zijn net even anders door de bone conduction technologie en daardoor wordt je niet afgesloten van jouw omgeving, maar kan je luisteren naar jouw favoriete muziek en genieten van de natuur en omgevingsgeluiden op je trail.

Eindelijk kan ik luisteren naar mijn eigen muziek en hoor ik alle omgevingsgeluiden die de natuur te bieden heeft! Het goede van beide gecombineerd.

Shokz

Shokz is een populair merk dat gespecialiseerd is in het produceren van draadloze bone conduction koptelefoons. In tegenstelling tot traditionele koptelefoons, die over of in het oor worden gedragen, gebruikt Shokz een technologie waarbij geluidstrillingen via de jukbeenderen naar het binnenoor worden overgebracht. Hierdoor blijven de oren open, waardoor gebruikers tegelijkertijd van muziek kunnen genieten en omgevingsgeluiden kunnen horen.

Voor wie

Shokz-koptelefoons zijn vooral populair onder hardlopers, fietsers en andere buitensporters, omdat ze veiligheidsvoordelen bieden door het behoud van omgevingsbewustzijn. Ze stellen gebruikers in staat om muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren zonder volledig afgesloten te zijn van de buitenwereld, waardoor ze veilig kunnen blijven tijdens hun activiteiten.

Waarom?

  1. Veiligheid en bewustzijn: Shokz koptelefoons laten de oren open, waardoor gebruikers kunnen genieten van audio zonder volledig afgesloten te zijn van hun omgeving. Dit is vooral belangrijk voor sporters zoals hardlopers, fietsers en trailrunners, omdat ze waarschuwingsgeluiden, verkeer en andere potentiële gevaren kunnen blijven horen terwijl ze van hun muziek genieten.
  2. Comfortabel ontwerp: Shokz koptelefoons zijn ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn. Ze rusten voor het oor op de jukbeenderen en veroorzaken geen ongemak in het oor zoals traditionele oordopjes of koptelefoons. Dit maakt ze ideaal voor langdurig gebruik, vooral tijdens intensieve activiteiten.
  3. Weerbestendigheid: Shokz koptelefoons zijn vaak gemaakt van materialen die water- en zweetbestendig zijn. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende weersomstandigheden en sportactiviteiten.
  4. Geluidskwaliteit: Hoewel de geluidskwaliteit van Shokz-koptelefoons iets anders kan aanvoelen dan traditionele koptelefoons, bieden ze nog steeds een helder en meeslepend geluid. De bone conduction-technologie stelt gebruikers in staat om te genieten van hun favoriete muziek met een goede geluidskwaliteit.

Shokz

Shokz heeft verschillende modellen en varianten van hun koptelefoons, maar allen zijn draadloze modellen met Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde microfoons voor handsfree bellen. Ze richten zich op een breed scala aan gebruikers, waaronder sporters, reizigers en mensen met gehoorproblemen.

Trailrunning Europe gaat verschillende modellen testen en reviewen en we gaan jullie daar natuurlijk van op de hoogte houden. Voor onze community leden bestaat er ook de kans om een nieuw model te winnen, houd daarom onze media in de gaten, want je wilt erbij horen.

Kijk voor meer voordelen op de website van Shokz.

Deel deze pagina: