Trail en Hike Event – 2022

Trail en Hike event Trail Events

Alles voor de bergsportliefhebber

Samen met de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) organiseren wij op 21 en 22 mei de eerste editie van het Trail en Hike Event. Noteer snel een van deze dagen in je agenda, want als liefhebber van de buitensport mag je dit evenement absoluut niet missen!

Tijdens Trail en Hike event heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan leerzame workshops en interessante lezingen. Ook zijn er meer dan 40 stands aanwezig waar jij de nieuwste materialen test en inspiratie op doet over jouw eerstvolgende trail of wandel bestemming. Bovendien ontmoet je er mensen die net zo enthousiast zijn over jouw hobby als dat jij dat bent.

 

Wat kan je verwachten

  • Maak een wandeling of ren over een van de door ons uitgezette trails.
  • Volg lezingen van inspirerende sprekers, waaronder lange-afstandswandelaar Tim Voors.
  • Volg verschillende workshops. Deze gaan bijvoorbeeld over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, fit de bergen in, tochten plannen, oriëntatie in de bergen en nog heel veel meer.
  • Ontmoet mensen met dezelfde passie.
  • Ontdek en test het allernieuwste materiaal. Wie weet vertrek jij wel met die perfecte rugzak of wandelschoenen waar je al zo lang naar op zoek bent.
  • Laat je door de vertegenwoordigers van verschillende gebieden inspireren voor je volgende  trail of wandel bestemming.

Kortom

Tijdens dit evenement dompel je jezelf onder in alles wat met bergsport te maken heeft. Het wordt een gezellige en gemoedelijke dag waar jij je zeker niet zult vervelen.

 

 

TRAIL EN HIKE EVENT 2022

21 & 22 MEI

LANDGOED ZONHEUVEL – DOORN

 

Hier moet ik bij zijn!

Ben jij ook graag aanwezig op hét bergsport evenement van het jaar?

Verzeker jezelf dan van een ticket op www.trail-events.eu. Hier vind je eventueel ook meer informatie over de verschillende workshops, sprekers en de standhouders.

Hou ook onze website in de gaten, zodat je geen enkele update mist.

Tot dan!

Met sportieve groet,

Team NKBV en team Trailrunning

Tijdens dit evenement zijn we te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Deze locatie ligt vanaf de A12, richting Doorn links van de N227. Hotel Zonheuvel ligt op ongeveer 25min van Utrecht, 50min van Breda en 60min van Eindhoven.

Parkeren kan op het terein van Landgoed Zonheuvel. Zet de auto niet aan de weg maar in de daarvoor bestemde parkeervakken. Volg bij aanwezigheid van parkeerwachters de gegeven instructies op.

Adres:
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

 

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: