Trailrunning Europe start samenwerking met dé Trailrun Store

Blog Gear Goed om te weten Partners Trail Events

Dit jaar gaan Trailrunning Europe en dé Trailrun Store in Zoetermeer elkaar versterken bij het ondersteunen van deelnemers van Trail Events omtrent materialen. Tijdens onze events en workshops zijn er altijd veel vragen over materiaal en wie kan dit beter beantwoorden dan dé Trailrun store. Daarom is dé Trailrun Store aanwezig met een stand bij een aantal van onze Trail Events en organiseren wij gezamenlijk workshops en bijeenkomsten waar informatie over gear, verplichte paklijsten en veiligheid wordt gedeeld.

Welke events en wanneer

Dé Trailrun Store en Trailrunning Europe organiseren gezamenlijk de workshop “Materiaal keuze” op 6 juli in Zoetermeer en komt de store naar de Petzl night trail van 8 september en het trailevent Leersumse veld trail op 9 september.

Trailrunning Europe en dé Trailrun Store hebben dezelfde klanten en delen de passie voor het trail runnen, daardoor was deze samenwerking snel gemaakt en kunnen wij onze deelnemers nog beter van dienst zijn met vragen over materialen.

Patrick Baars – Trailrunning Europe

dé Trailrun Store

Wij zijn enthousiast over onze nieuwe samenwerking met dé Trailrun Store in Zoetermeer. Met de steeds groter wordende groep trailrunners en deelnemers aan events groeit ook de behoefte aan trailrunning gear en kennis om onze events in binnen en buitenland goed voorbereid te kunnen starten. Dé Trailrun Store is de trailrunning speciaalzaak van Nederland en België met het grootste assortiment trailschoenen, kleding, trailvesten, trailstokken, teensokken en GPS horloges.

Gezien het feit dat iedere trailrunner andere behoeftes heeft, is het fijn om zaken als trailschoenen, kleding en trailvesten eerst te voelen en te passen voordat je ze aanschaft. In de winkel van dé Trailrun store wordt je geholpen door trailrunners met trail ervaring. Bij dé Trailrun Store weten we waar ze het over hebben.

Producten die goed passen bij kleine en grote trail avonturen

De LEKI ULTRATRAIL Carbon trailstokken, bekend van onze klimmen en dalen workshops. Lichtgewicht carbon, in 3 delen eenvoudig opvouwbaar. Het fijne handschoentje zorgt voor een goede verbinding tussen jouw hand en de trailstok zodat hard knijpen niet nodig is. Benieuwd naar jouw ideale trailstokken lengte? Vermenigvuldig jouw lengte in centimeters met 0.68 en rond dit af op 5cm. Of laat je adviseren in de Store. Een afspraak maak je eenvoudig via deze link. Klik hier voor meer informatie over de LEKI stokken.

Het SALOMON Adv Skin 5 trailvest is zeer geschikt voor al jouw avonturen. Twee fijne softflasks 500 ml aan de voorzijde, voldoende ruimte voor een droog shirtje, jouw jasje, banaan, krentenbol, opvouwbare beker en natuurlijk een vakje met rits voor jouw telefoon. Aan de achterzijde heeft dit fijne trailvest nog de mogelijkheid voor een 1.5L waterzak en het vest is in 5 kleuren beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Webshop

Het gehele assortiment is ook online te bestellen in de webshop Trailrunstore.com. Bestellingen vóór 17:00u geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: