Materiaal Keuze

Materiaal Keuze

Startplaats:
de Trailrun Store
Kilometers / Hoogtemeters
  • Kilometers
    Hoogtemeters

Welk materiaal is er en wat heb je nodig tijdens je (ultra)trail?

Met deze workshop vertellen we je wat je zowel allemaal nodig hebt bij het uitoefenen van de sport trailrunning. Wat neem je mee, waar moet je aan denken bij aanschaf en wat is er allemaal te verkrijgen? We hebben veel tips en trucs uit de praktijk en we zijn met een groep liefhebbers die naar de bergen willen bij elkaar. Het is een avondsessie, waarbij we daarna geen trail gaan lopen.

Met onze workshop “Materiaal Keuze’ krijg je de suggesties en ervaringen mee van trailrunners die al jaren actief zijn met de sport (ultra)trailrunning in Nederland en daarbuiten in de Bergen.

Voor wie?

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die actief is met de sport trailrunning. Je krijgt alle informatie en handvaten die wij kunnen bieden om goed voorbereid in de bergen aan de start van een (Ultra)Trail te verschijnen.

Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent als je onderweg bent in de natuur of in de uitdagende bergen. Het juiste materiaal en het goed gebruiken ervan is ontzettend belangrijk tijdens het beoefenen van de sport trailrunning. Je bent aangewezen op de producten die je vooraf hebt gekozen en er is heel veel op de markt waaruit je kan kiezen.

Wat past bij welke activiteit en waarom zijn bepaalde producten belangrijk.

Dit kun je verwachten

  • Maximaal 20 deelnemers per workshop
  • Een binnenlocatie waar de workshop gehouden wordt
  • Je krijgt een overzicht van trailrun materialen die je kan gebruiken
  • Wat kun je goed voorbereiden voor je onderweg gaat
  • De workshop wordt verzorgt door Tom Maessen
  • Start 18:00u tot ongeveer 19:30u

Alle consumpties tijdens deze workshop zijn voor eigen rekening. 

De Trailrun Store

Voor deze Workshop Materiaal Keuze gaan we naar de Trailrun Store in Zoetermeer. Hier hebben we alle materialen tot onze beschikking om demonstraties en voorbeelden te geven.

De trailrun store

Impressie workshop materiaalkeuze

De onderstaande foto’s zijn genomen bij eerdere edities van deze workshop. Deze edities werden vanuit een andere locatie verzorgd.

Deel deze pagina: