Materiaal Keuze

Materiaal Keuze

Startplaats:
Boshotel Overberg
Kilometers / Hoogtemeters
  • Kilometers
    Hoogtemeters

Welk materiaal is er en wat heb je nodig tijdens je (ultra)trail?

Met deze workshop vertellen we je wat je zowel allemaal nodig hebt bij het uitoefenen van de sport trailrunning. Wat neem je mee, waar moet je aan denken bij aanschaf en wat is er allemaal te verkrijgen? We hebben veel tips en trucs uit de praktijk en we zijn met een groep liefhebbers die naar de bergen willen bij elkaar. Het is een avondsessie, waarbij we daarna geen trail gaan lopen.

Met onze workshop “Materiaal Keuze’ krijg je de suggesties en ervaringen mee van trailrunners die al jaren actief zijn met de sport (ultra)trailrunning in Nederland en daarbuiten in de Bergen.

Voor wie?

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die actief is met de sport trailrunning. Deze workshop ‘Materiaal keuze’ is onderdeel van het Trailrunning Mountain Ready Programma. Deelnemers die het programma volgen krijgen alle informatie en handvaten die wij kunnen bieden om goed voorbereid in de bergen aan de start van een (Ultra)Trail te verschijnen.

Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent als je onderweg bent in de natuur of in de uitdagende bergen. Het juiste materiaal en het goed gebruiken ervan is ontzettend belangrijk tijdens het beoefenen van de sport trailrunning. Je bent aangewezen op de producten die je vooraf hebt gekozen en er is heel veel op de markt waaruit je kan kiezen.

Wat past bij welke activiteit en waarom zijn bepaalde producten belangrijk.

Dit kun je verwachten

  • Maximaal 20-25 deelnemers per workshop
  • Een binnenlocatie waar de workshop gehouden wordt.
  • Je krijgt een overzicht van verplicht materiaal tijdens wedstrijden
  • Wat kun je goed voorbereiden voor je onderweg gaat.
  • De workshop wordt verzorgt door een ervaren trail running Trainer, die ook mensen coach en ondersteund.
  • Start 19:00u tot ongeveer 21:30u

Alle consumpties tijdens deze workshop zijn voor eigen rekening. 

Boshotel Overberg

Voor deze Workshop Materiaal Keuze gaan we naar het Boshotel in Overberg. Deze partner-locatie ligt op de Utrechtse Heuvelrug en in centraal in Nederland. Er is voldoende parkeergelegenheid.

We hebben meerdere activiteiten op deze locatie, waaronder de Amerongse Berg Trail.

Deel deze pagina: