Secret Trail – Leersum

Secret Trail – Leersum

Startplaats:
In een straal van 15km rond Leersum
Kilometers / Hoogtemeters
 • 11 Kilometers
  150 Hoogtemeters
 • 22 Kilometers
  299 Hoogtemeters

Wat is een Secret Trail

We gaan een mooie route lopen ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Als startlocatie hebben we Leersum gekozen,… met een straal van 10km daaromheen. De exacte locatie en de route blijven geheim tot een paar dagen voor de Secret Trail (that’s the secret). Een paar dagen van tevoren ontvangen de deelnemers de exacte locatie en alle benodigde informatie inclusief de route op GPX.

De route bestaat standaard uit twee unieke lussen, waarbij we halverwege opnieuw bij de startplaats uitkomen. Zo kunnen deelnemers die 10-13km kunnen lopen ook aansluiten en kiezen of ze de eerste of tweede lus meelopen.

Voor iedereen

Maximaal 25 plaatsen

We lopen op GPX, met een kleine groep, over de mooiste paden. De sfeer is informeel waarbij de natuur en de groep centraal staan.

Unieke route(s) Trail

Iedere route is samengesteld door een (ultra)trailrunner die het gebied kan dromen. De mooiste paadjes die zeker door liefhebbers gewaardeerd worden.

Een secret trail heeft altijd een kleinschalige opzet. Wanneer mogelijk splitsen we de groep afgestemd op 2 verschillende tempo’s.

Verzorging

We gaan ervan uit dat je voor onderweg zelf je benodigde voeding en water (sportdrank) bij je draagt. Wel hebben we (ongeveer) halverwege een verzorgingspost waar de bekende voeding en drank voor je klaar staat.

Goed om te weten

 • We gaan er van uit dat je 12 0f 20-23km kunt hardlopen (afhankelijk of je één of twee lussen loopt)
 • De opzet is informeel
 • We delen veel informatie over het gebied
 • Er is voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen
 • Heb je vragen vooraf, stuur dan een bericht naar info@trail-running.eu

 

 

 

 

 

 

Trailen over de Utrechtse Heuvelrug

Wij organiseren nog veel meer leuke trails over de Utrechtse Heuvelrug. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op onze Trail Events kalender!

 

Naar Trail Events Kalender

Deel deze pagina: