Nature Challenge

 • EN
 • Nature Challenge 2024

  De maand juni 2024 staat voor trail runners en andere outdoor liefhebbers in het teken van de Nature Challenge!

  Doe met ons mee en daag jezelf uit om in de gehele maand mei 10, 25, 50 of 100 uur in de natuur door te brengen. Of je dit al hardlopend of liever wandelend doet, is helemaal aan jou. En is het je gelukt? Dan ontvang jij de unieke Nature Challenge medaille bij jou in de brievenbus!

  Van start!

  De Nature Challenge gaat op 01.06.2024 van start. Aanmelden is al mogelijk!

  Spelregels Nature Challenge

  Het is mogelijk om mee te doen aan de Nature Challenge Running of Hiking. Beide challenges hebben een eigen medaille. De regels tussen deze Challenges verschillen iets. Het grote verschil is dat bij Running de afstand leidend is voor het behalen van de Challenge, en bij Hiking de afstand.

  Nature Challenge 2024
  Running
  1 t/m 30 juni

   

   

   

   

   

   

   

   

  De spelregels voor de Nature Challenge Running

  • Leg 100km, 250km, 500km, of 1000km af in de maand juni
  • De afstand is hier leidend, hoeveel uur je hierover doet is niet van invloed op het behalen van je Challenge
  • Je kilometers worden automatisch bijgehouden doordat jouw Garmin Connect, Strava, of soortgelijk account is gekoppeld aan het platform Challenge Hound
  • Alle meters die je buiten hardloopt tellen mee, ook de kilometers over asfalt (loopband telt niet)
  • Bij het behalen van je Challenge valt de Nature Challenge Running medaille bij jou in de brievenbus, of je krijgt deze uitgereikt tijdens het Nature Challenge Closing Event

  Nature Challenge Medaille Running

  Nature Challenge 2024
  Hiking
  1 t/m 30 juni

   

   

   

   

   

   

   

   

  De spelregels voor de Nature Challenge Hiking

  • Breng 10 uur, 25 uur, 50 uur, of 100 uur op de trails door in de maand juni
  • De tijd is hier leidend, hoeveel kilometer je aflegt heeft geen invloed op het behalen van je Challenge
  • Je tijd wordt automatisch bijgehouden doordat jouw Garmin Connect, Strava, of soortgelijk account is gekoppeld aan het platform Challenge Hound
  • Alle tijd die je buiten wandelt telt mee, ook wanneer je over asfalt loopt (loopband telt niet)
  • Bij het behalen van je Challenge valt de Nature Challenge Hiking medaille bij jou in de brievenbus, of je krijgt deze uitgereikt tijdens het Nature Challenge Closing Event

  Nature Challenge Closing Event – 30 juni

  Tijdens voorgaande edities hebben we gemerkt dat deelnemers graag mooie, moeilijke en leuke momenten met elkaar delen. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom organiseren wij op 30 juni het Nature Challenge Closing Event!

  Wat kun je verwachten?

  Wij hebben twee mooie lussen van ongeveer 8km voor jullie uitgezet bij Landgoed Stakenberg (Elspeet, Gelderland). Het is van 10:00 tot 14:00uur mogelijk om aan deze lussen te starten om zo jouw Nature Challenge te voltooien. Het is aan jou welke lus(sen) je wilt lopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze lussen vaker te lopen wanneer je op deze dag bijvoorbeeld nog 30km af moet leggen.

  Wij zijn natuurlijk aanwezig met een verzorgingspost en de nodige aanmoediging! Heb je jouw Nature Challenge voltooid? Dan kunnen wij meteen je welverdiende Nature Challenge medaille bij je omhangen.

  Wil jij hierbij zijn?

  In de week voor de start van de Nature Challenge 2024 zullen alle deelnemers een uitnodiging ontvangen voor dit exclusieve evenement. Het is alleen mogelijk voor deelnemers aan de Nature Challenge om een ticket voor dit evenement te bestellen. Dit ticket kost slechts 10 euro! Het wordt een bijzondere, gemoedelijke, en feestelijke dag!

   

  Trail Events

   

  Voltooi je challenge samen, ontvang je medaille, en deel deze prestatie met elkaar

  Meer weten?

  Meer informatie over de Nature Challenge 2024 vind je op de website van het evenement. Daar heb je ook de gelegenheid om je in te schrijven!

  Let op, wacht niet te lang met het bestellen van een ticket, want in 2023 gelden nog de oude deelnameprijzen.

  Naar website Nature Challenge 2024

  Chris van Beem was de eerste die succesvol de 100UDDN Nature Challenge volbracht. Zeker niet zonder slag of stoot,.. Maar wat een ervaring!

  Bekijk hier een korte documentaire over de allereerste Nature Challenge

  De progressie die je maakt wordt automatisch bijgehouden via Challenge Hound. Op dit platform heb je een duidelijk inzicht in je statistieken, en in de voortgang van je mede deelnemers. Omdat dit platform in één oogopslag je voortgang visualiseert, werkt dit enorm motiverend.

  Meer informatie over Challenge Hound

  Deel deze pagina: