Herzog PRO Recovery Gun

Gear Herzog
Over de auteur
Wilbert de Wijs
Wilbert is veel buiten te vinden. Liefhebber van trails en ultra trails en onderdeel van de Trailrunning CREW.

Wilbert test de hype

De Massage Gun is een hit. Veel mensen vinden het fantastisch, en voelen zich goed na een korte massage ermee. Voor Trail-running.eu mocht ik de Herzog Massage Gun testen.

Na gebruik voelde ik mij als herboren.

Wat Herzog zelf schrijft

Fanatieke sporters kampen vaak met stijve kuiten, spierknopen of vermoeidheid. De Herzog PRO Recovery Gun is ideaal om spieren los te masseren en het herstel te bevorderen. De gun is toepasbaar op verschillende spiergroepen en stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen na de inspanning sneller worden afgevoerd. Door middel van vibraties wordt de bloedtoevoer naar een specifiek gebied verhoogd waardoor spierspanning afneemt. De snelle trillingen en de keuze uit 6 verschillende opzetkoppen zorgen ervoor dat de Herzog PRO Recovery Gun diep en effectief in je spieren doordringt. Door het compacte formaat en het handige handvat kom je bovendien gemakkelijk bij lastige plekken zoals rug en schouders.

Herzog massage gun

Als ik in de doos kijk

De Herzog Massage Gun een goed en fijn ding. Van mooi materiaal met een zware en stoere & robuste uitstraling. De gun kan tegen een stootje en is ook outdoor goed te gebruiken. Er zitten zes hulpstukken bij, bijvoorbeeld een platte bol voor je voeten, een vork-achtige vorm voor je rug, en een zachtere bol voor grote spiergroepen. Zo vind je voor elke spiergroep of lichaamdeel altijd wel een hulpstuk die goed voor jou werkt. Verder heeft het apparaat 6 standen, maar in feite is het een regelaar in het aantal vibraties die de gun afgeeft. Hij kan sneller en of langzamer maar de beweging die hij maakt is altijd hetzelfde. Een EU oplader zit standaard in de verpakking en er zit ook een boekje met uitleg bij in het Nederlands.

De Massage Gun in gebruik

De batterij is uitstekend, want na al het intensieve testen was het nog niet eens nodig om hem op te laden. De massage is redelijk stil zodat je hem ook kan gebruiken bij de TV. Ik heb de Massage Gun voor en na het trainen gebruikt. Ik heb de Massage Gun voor en na het trainen gebruikt. Na gebruik voelde ik mij als herboren. De stress verdwijnt uit je spieren, je spieren worden helemaal los getrild waardoor het snel en goed de doorbloeding stimuleert voor een snel spierherstel.

 

Dus, aanrader?

Naast de foam rollers, ballen enz, is de massage gun een ultiem apparaat voor spierherstel. De massage gun zit standaard in mijn duffel voor gebruik tijdens trainingen en events. Je kunt de massage gun ook goed gebruiken voor ontspanning na een dag werken.

Conclusie: het werkt echt!

Voor mij is de Herzog PRO Recovery gun een echte aanrader! Hij staat hier op herzogmedical.com.

Herzog logo

Herzog message gun

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: