Regel het zelf! Je tickets inzien, annuleren, en wijzigen

Via de Trail Events App of via onze website regel je alles snel en eenvoudig zelf. Hulp nodig? Op deze pagina leggen wij alles stap voor stap uit.

De Trail Events website

Op de Trail Events Website vind je een duidelijk overzicht van al onze evenementen. Binnen het evenement waar je tickets voor hebt, kan je alles zelf eenvoudig regelen achter je persoonlijke inlog.

De Trail Events App

Wanneer je de Trail Events App geïnstalleerd hebt, heb je altijd alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De App werk vergelijkbaar met de website, maar dan geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Sommige wijzigingen kunnen alleen doorgevoerd worden via de website. Hierdoor kan de App overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijven.

Met de Trail Events App heb jij jouw tickets altijd bij de hand! Download de app in de Appstore of Google Play Store.

 1. Open de Trail Events App en ga naar het evenement waar jij tickets voor hebt.
 2. Klik op de drie horizontale streepjes linksboven, het menu horende bij het event zal uitvouwen.
 3. Klik  op “LOG IN” als je nog niet bent ingelogd. Log vervolgens in via je e-mail adres waarmee je de tickets hebt besteld. Je zal een code (OTP) per mail ontvangen waarmee je toegang krijgt tot je account, een wachtwoord is dus niet nodig. Het menu zal er anders uit komen te zien wanneer je eenmaal bent ingelogd.
 4. Klik vervolgens op “Je tickets”, onder je naam. Je tickets zullen verschijnen. Houd je ticket bij de hand wanneer je jezelf op de dag van het evenement aanmeldt bij het wedstrijdsecretariaat.

Je tickets

Ben je verhinderd waardoor je niet langer deel kan nemen aan het evenement, dan kan je zelf je deelname annuleren. Let op; dit kan alleen via een computer.

 1. Ga naar trail-events.eu en klik op het evenement waar jij een ticket voor hebt.
 2. Klik rechtsboven op “LOG IN” en log in met het e-mail adres waarmee je het ticket hebt besteld.
 3. Check je inbox en klik op de link in de mail. Je komt nu terug op de event-pagina, maar nu ben je ingelogd.
 4. Om het ticket te annuleren klik je rechtsboven op je profielfoto (of, wanneer je nog geen foto hebt ingesteld, op de cirkel met je initialen). Klik vervolgens op “Je tickets”.Trail events tickets site
 5. Net als in de app verschijnt nu je ticket. Om je ticket te annuleren klik je rechtsboven op “JE ORDER”.Tickets annuleren trail events
 6. Er verschijnt een overzicht van je order. Rechts boven dit overzicht staat “Bewerk” met een uitvouwbaar menu ernaast. Binnen dit menu klik je op de optie “Annuleer order”. ORder annuleren trail events
 7. Vul de reden voor annuleren in en selecteer de tickets die je wilt annuleren. Klik vervolgens op “ANNULEER ORDER”. Je ontvangt nu binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging van je annulering. Wanneer je jouw tickets tot 30 dagen voor het evenement hebt geannuleerd, wordt 100% van het aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waar de tickets ook mee zijn betaald.

Wanneer je jouw ticket binnen 30 dagen voor aanvang van het evenement wilt annuleren, raden wij aan om het ticket over te zetten op de naam van een andere loper die wel in staat is om aanwezig te zijn, zodat het ticket niet verloren gaat. Er zijn ook andere redenen om de naam op een ticket te willen wijzigen, de methode blijft hetzelfde. Het overzetten van een ticket op een andere naam kan je eenvoudig zelf regelen via de Trail Events App of via de Trail Events website.

 1. Ga naar je ticket zoals omschreven in de bovenstaande koppen.
 2. Klik op het potlood-icoontje boven het ticket.
 3. Er opent zich een venster waar je de informatie op het ticket kan wijzigen. Klik op “BEWAAR”. Wanneer je ook het email adres hebt gewijzigd, zal de persoon aan wie je het ticket hebt toegewezen een e-mail met de ticket-details ontvangen.

naam wijzigen ticket trail events

Wanneer je om welke reden dan ook een andere afstand wilt lopen, is dit geen enkel probleem. Dit kan je zelf regelen wanneer het evenement pas over meer dan 30 dagen plaatsvindt. Je kan altijd wachten tot de dag van het evenement, dan regelen we het samen. Meld dit dan bij het wedstrijdsecretariaat wanneer je jezelf aanmeldt.

Samen regelen

LET OP: Lange afstanden starter eerder dan korte afstanden. Kijk op de website van het evenement (de pagina waar je ook je tickets besteld hebt) en check de tijd waarop jouw nieuwe afstand start.

Meer lopen

Wil je toch een langere afstand lopen? Goed bezig! We zullen je dan vragen om het verschil in prijs op de dag zelf bij te pinnen. Je krijgt dan van ons het juiste startnummer mee en je kan zonder problemen starten.

Minder lopen

Wil je minder lopen? Dat is nooit een probleem. Geef op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat aan dat je liever een andere afstand loopt, dan krijg je van ons het juiste startnummer. Een kleine disclaimer; binnen 30 dagen voor het evenement, dus ook op de dag zelf, kunnen wij helaas geen geld meer naar je terugboeken.

Zelf regelen

Zelf regelen kan alleen wanneer het evenement pas over meer dan 30 dagen plaatsvindt. 

Wanneer het evenement pas over meer dan 30 dagen start, kan je dit zelf regelen door je ticket te annuleren en vervolgens opnieuw te bestellen. Je krijgt het geld van je geannuleerde ticket binnen 1-3 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waar het ticket ook mee betaald is. Hoe je jouw ticket annuleert vind je onder de kop “Hoe annuleer ik mijn deelname?”.

Deel deze pagina: