fbpx

Groesbeek Trail

Een populaire trail onder de trailrunners. Met een beperkt aantal tickets, dus wees er snel bij…

Kenmerkend bij deze Groesbeek Trail zijn de grote afwisselingen in de landschappen. Er zijn veel bossen op de stuwwal, we zien open heuvellandschap en we bezoeken de kleinere natuurgebieden in het boerenland waar nog veel onverharde paden bewaard zijn gebleven. We doneren een gedeelte van de opbrengst aan Staatsbosbeheer, zo zorgen we samen voor het het gebied.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Hieronder vind je de foto’s van de laatste editie Groesbeek Trail. Selecteer onderstaande knop voor het totaaloverzicht.

Groesbeek Trail Album

Groesbeekse Bos

Het Groesbeekse Bos in het Rijk van Nijmegen is in alle seizoenen een bezoek waard. Geniet van herfsttinten, zonovergoten heide of misschien wel idyllisch besneeuwde bomen. Het is hier heerlijk voor wandelaars, ruiters, mountainbikers, fietsers en honden met hun baasje. Er zijn veel uitgezette routes, speelweides, picknickplaatsen en andere mogelijkheden om te genieten van de fraaie Groesbeekse natuur.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Lydie van Santen. Samen met Lydie en haar collega’s hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter Lydie van Santen
 

De 12 en 24km routes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?