Amerongse Berg Trail | Extra dag

Amerongse Berg Trail Trail Events

Op zaterdag 17 juli organiseren we de Amerongse Berg Trail vanaf het Boshotel in Overberg en er ontstaat nu een wachtlijst. In overleg met de betrokken partijen hebben we besloten om ook op zondag 18 juli 2021 te gaan organiseren.

Zondag 18 juli

Vandaag (09-04-2021) hebben we de ticketverkoop opengezet. We gaan zondag hetzelfde aanbieden als zaterdag. Kleine groepen starten ieder kwartier en de deelnemers kiezen bij het reserveren zelf de starttijd. Als je als (loop)groep wilt komen lopen, en daarvoor wil je het liefst bij elkaar in een tijdsblok zitten dan kan dat. Stuur gewoon even een bericht op events@trail-runninge.eu en we zorgen ervoor dat 1 iemand alle aanmeldingen centraal kan doen voor de groepsleden.

Er zijn ook mogelijkheden om een kamer te reserveren bij het Boshotel. Boek op tijd, want meer mensen zullen hier gebruik van willen maken. De gegevens van het Boshotel zijn te vinden bij het evenement op: www.trail-events.com | Amerongse Berg Trail

De medailles zijn al besteld.

De zomer komt eraan,.. een knal groene Amerongse Bossen omgeving gaan we ervaren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en like de FACEBOOK pagina van de Amerongse Berg Trail.

Wij zitten zo goed als klaar om te organiseren en hopen dat we in de zomer jullie (al dan niet aangepast) te mogen ontvangen.

Team Trail Events

Amerongse Berg Trail

Dit is een van onze klassieke Trails die we het liefst in verschillende seizoenen organiseren. Dit is de zomereditie. Hou onze Trailrunning Kalender in de gaten voor de wintereditie.

>> Ga naar de Amerongse Berg Trail voor alle informatie over dit event.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: