Nieuwe routes Lage Vuursche Trail

Blog Chris van Beem Lage Vuursche Trail Trail Events

De nieuwe Routes

We wilden iets anders… en dat is gelukt.

Een nieuwe startlocatie, een nieuw concept met nieuwe routes. Voor de editie van komende 25 maart kun je als deelnemer een prachtige Natuurcamping de Zeven Linden als startpartner verwachten. De afgelopen weken hebben we vele kilometers door de bossen rond deze startlocatie gelopen en de nieuwe routes zijn helemaal klaar.

Basecamp

We zetten een Basecamp neer, op een mooie plek op de natuurcamping. Daar vertrekken alle deelnemers en komt iedereen bij alle lussen ook weer terug.

De 34km deelnemers lopen rood, blauw en groen, de 21km deelnemers lopen blauw en groen en de 10km deelnemers lopen groen.

Verzorgingspost(en)

De verzorgingspost vinden alle afstanden bij ons Basecamp. Voor de 34km is dit op 14km, 25km en bij de finish. De 21km heeft een verzorgingspost op 11km en de finish. De 10km trail heeft alleen een verzorgingspost bij de finish.

Parkeren bij De Zeven Linden

Onze deelnemers kunnen parkeren bij de Natuurcamping. En,… indien mogelijk, graag samen afreizen naar dit prachtige Natuurgebied.

Route Kaart

Lage Vuursche Trail Routes 2023

Dwalen door de bossen

Alle trails van Trail Events zijn ontstaan uit liefhebberij. Door zelf veel te lopen kom je nog eens ergens en als je zelf veel deelgenomen hebt aan trails door heel Europa en daarbuiten, dan ben je aardig wat op de paden geweest en weet je zelf goed wat je zelf zou willen tijdens een Trail Event. Ik prijs mezelf gelukkig,… ik ben ontzettend graag actief buiten.

Ieder nieuwe concept heeft altijd een vertrekpunt,.. de startlocatie. We sluiten altijd aan op de mogelijkheden van de startlocatie en voor deze trail is het makkelijk,.. we zitten letterlijk midden in de natuur. Het samenstellen van de routes komt daarna. Ik noem die fase het ‘Dwalen door de bossen’ en ik geef mezelf dan ook ruim de tijd om dit te doen. Ook rond Lage Vuursche heb ik de afgelopen 10 jaar zelf veel getraind, gewoon omdat het een bijzonder en prachtig gebied is.

Chris van Beem - Trailrunning Europe

Ticketverkoop Lage Vuursche Trail

Dat onze routes mooi zijn blijkt uit onze verkoop van de tickets. Met nog een maand te gaan zijn we al ruim over de helft van de beschikbare plaatsen. Net als bij de Austerlitz Trail gaan we dit event (waarschijnlijk) uitverkopen. In dit tempo zijn we over een paar weken uitverkocht.

>> Alle informatie + Tickets

Onderweg naar de bergen

Tijdens onze Trail Events activiteiten spreek ik veel trailrunners. Ik merk dat velen van hen ook regelmatig onderweg zijn door de bossen in Nederland. Onder die groep steeds meer (ultra)trailrunners die aan het opbouwen zijn voor een avontuur in de bergen. Persoonlijk vind ik dit erg gaaf,.. eigenlijk ook een beetje de rode draad in mijn opzet van de Trailrunning Community.

Trainen in Nederland en onderweg zijn naar de bergen. Al onze kennis beschikbaar stellen in Nederland en delen met diegene die zoekende zijn, zodat (ultra)trailrunners goed voorbereid en veilig onderweg gaan op de (ultra)trails in het buitenland… in de bergen.

De Nature Challenge

Mijn optimale voorbereiding voor mijn avonturen in de bergen is gevormd in de ontstane Nature Challenge. Op deze manier motiveerde ik mezelf om in de periode van een maand 100 uur onderweg te zijn in de natuur. Dingen trainen die je nog nooit gedaan hebt en heel de maand het besef hebben dat je veel buiten zal zijn. Verplicht onderweg in de natuur, een heerlijke verplichting.

Dit jaar ga ik weer voor een variant van de Nature Challenge. 100km door de natuur met 1.000km onderweg zijn. Of,.. 50 uur door de natuur met 500km in een maand.

Dit keer organiseren we de Nature Challenge in de hele maand mei. Een prima moment om je voorbereidingen op het zomerseizoen om zo je conditie een goede impuls te geven. Dit keer hebben we 4 varianten. 10-25-50-100 uur met; 100-250-500-1.000km te lopen.
>> alle informatie

Zelf loop ik in het eerste weekend van mei een mooie Ultra tijdens de UTVV in Slovenie en sluit ik de Nature Challenge af met onze UHUT100 in het laatste weekend van mei.

Genoeg te kiezen… genoeg te doen,.. en direct na je keuze heb je een doel,.. met aansluitend een voorbereidingsroute ernaartoe die onbetaalbaar is.

Deel deze pagina: