Nieuwe routes Zandenbos Trail

Trail Events Zandenbos Trail

30km trail

De natuurgebieden zijn volop in beweging en dat is goed. Ook de routes van de Zandenbos Trail worden in nauwe samenwerking met de beheerders samengesteld. Zo hebben we voor de editie van 24 september voor de 30km vele nieuwe paden gekozen. De 30km afstand gaat niet meer helemaal tot aan het Verscholen Dorp bij Vierhouten, maar in plaats daarvan hebben we gekozen voor een prachtige lus in het mooie Hendriksbosch.

10km – 20km trails

Ook in het Zandenbos hebben we de route op verschillende plaatsen aangepast. Zo kunnen we bij alle afstanden nieuwe gedeeltes van het Zandenbos laten zien.

Alle afstanden starten opnieuw bij Het Stationshuisje op het Transferium in Nunspeet. Voldoende parkeergelegenheid en direct naast het Station voor de liefhebbers van het openbaar vervoer.

Verzorgingspost en Supporters

Alle afstanden hebben de Verzorgingspost aan de Eperweg. Een parkeerplaats direct aan de rand van het Zandenbos. Supporters voor de deelnemers aan alle afstanden kunnen daar makkelijk komen en naast het aanmoedigen meteen een mooie wandeling maken in het Zandenbos.

Starttijden & Medaille

Ook voor dit evenement hebben we verspreide starttijden. Op deze manier kun je het beste genieten van de natuur en blijft de sfeer ontspannen. Liefhebbers kunnen bij het reserveren van de ticket bepalen of ze wel of geen unieke medaille willen bij het behalen van de finish.

9e editie Zandenbos Trail

Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar voor deze 9e editie van de Zandenbos Trail. De inschrijvingen gaan goed,.. maar dat is niet zo gek,.. het is een bijzonder gebied.

>> Meer informatie + Tickets

Deel deze pagina: