Trailrunning Kalender 2023

Blog Chris van Beem Wedstrijden

Trail Events Kalender 2023

De Trailrunning kalender voor 2023 is bekend gemaakt. We hebben meer dan 40 momenten in het jaar dat we een Trail organiseren. We introduceren de Dutch Ultra Challenge en er zijn diverse nieuwe trails die we voor het eerst organiseren.

Daarbij zijn alle events nu te reserveren in ons eigen ticketsysteem, waarmee we de komende periode veel nieuwe mogelijkheden zullen introduceren.

Dit is wat we gaan doen:

  • Ieder eerste weekend van de maand hebben we ruimte voor onze Secret Trails of andere try outs die we ontwikkeld hebben.
  • Ieder laatste weekend van de maand is het Dutch Ultra Challenge weekend. Iedere maand kun je bij ons in dat weekend een Ultra Trail lopen. Allemaal 50km en enkelen ook 100km Ultra Trails.
  • De weekenden midden in de maand zijn gevuld met in totaal 28 events met afstanden van 5km tot 30km.
  • Naast deze 40 Events blijven we ook maandelijks 2 Trainings verzorgen en kun je onze workshops volgen.

Medailles in 2023

We hebben voor alle events nieuwe medailles besteld. Sowieso hebben we 3 nieuwe trails in 2023 inclusief de medailles. Voor de Ultra Trails hebben we 5 nieuwe routes gemaakt, waar ook de medailles voor zijn besteld. Alle medailles zijn optioneel bij onze events.

Website Trail Events

Alle activiteiten waarvoor een inschrijving nodig is hebben we een nieuwe website in gebruik genomen. Op onze website www.trail-events.eu vind je altijd een actueel overzicht van al onze Trail Events, Reizen, Trainingen, Workshops en Secret Trails.

We rekenen geen transactiekosten bij je bestelling van je ticket, die nemen wij voor onze rekening.

Ontwikkeling nieuwe trails

Naast onze boordevolle kalender zijn we nog steeds onderweg voor nieuwe gebieden, nieuwe routes en nieuwe startlocaties. De opzet blijft hetzelfde. Geen tijdregistratie maar op bezoek in prachtige gebieden, waarbij de route en de natuur centraal staan.

Hieronder het huidige aanbod, die ook op onze kalender te vinden zijn. Je kunt met onderstaande knop de laatste versie downloaden als PDF.

Download Trail Kalender 2023

Wis filter
Agenda
Bekijk op de kaart
{{filteredItems().length}} Events gevonden
Workshops
Trail Events
Trainingen
Deel deze pagina: