Leersumse Veld Trail

Leersumse Veld Trail

Startplaats:
Landgoed Ginkelduin - Leersum
Kilometers / Hoogtemeters
  • 10 kilometers
    55 hoogtemeters
  • 20 kilometers
    225 hoogtemeters

Leersumse Veld Trail

Een prachtig gebied, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Eenmaal onderweg,.. alleen maar natuurlijke paden. Langs uitgestrekte heidevelden, zandvlaktes, door bossen en over veel single tracks. We zijn te gast bij Landgoed De Ginkel voor de start en de finish. We zijn erg blij met deze unieke routes door deze rustige en bijzondere gebieden.

De Leersumse Veld Trail heeft 2 verschillende dagen.
Op zaterdag kunnen deelnemers een Marathon of Ultra Trail van 50km lopen. Op zondag hebben we de 10 en 20km trails.

Zaterdag

De 42km marathon en de 50km+ Ultra Trail laten je vrijwel het gehele gebied zien. Je gaat rond het Leersumse Veld en het tweede gedeelte laat je de heuvel zien bij de Hoge Ginkel.

Zondag

Op zondag hebben we de klassieke 10 en 20km uitgezette routes van de Leersumse Veld Trail. Alle deelnemers gaan via het Leersumse Veld over prachtige paden. De 20km Trail pakt nog 200 hoogtemeters extra met de lus richting de Hoge Ginkel.

Informatie

Met de Leersumse Veld Trail vertrekken we vanaf Landgoed Ginkelduin, midden in de natuur. Er zijn veel mogelijkheden om samen met het gezin af te reizen naar dit prachtige park.

Wij zijn er vanaf vrijdagavond om eventueel de deelnemers die op het vakantiepark zijn te begroeten. Deelnemers kunnen zich alvast melden en de startnummers ophalen voor beide dagen.

Op zaterdag worden de lange afstanden gelopen. Deze afstanden zijn niet met pijlen uitgezet, de deelnemers lopen via een GPX bestand. Er is verzorging onderweg en met de Trackers van Trail Tracking zijn alle deelnemers tijdens de tocht live te volgen via het internet.

Op zondag kun je kiezen voor 2 afstanden, de 10km of 20km trail. De routes gaan over andere paden dan zaterdag, dus sommige liefhebbers boeken een weekend en lopen op beide dagen. (Je kunt dan in 1 weekend tussen de 52km en 70km lopen.)

 

Recreatiepark Molencaten Ginkelduin is onze partner bij de Leersumse Veld Trail. Er is voldoende parkeergelegenheid op het park, volg daarvoor route P. Neem gerust de tijd voor en na je deelname aan onze trail, het team van Molecaten Ginkelduin staat met haar gastvrijheid voor je klaar.

Overnachten op het Park.

Wil je ons evenement combineren met een weekendje weg, dat kan!
Ga naar de  website en kijk welke mogelijkheden er voor je zijn: https://www.molecaten.nl/landgoed-ginkelduin
Wil je reserveren voor een maaltijd na afloop, gebruik dan de volgende gegevens:

Molecaten Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53, 3956 KD Leersum

Telefoon: 0343 – 489 999
E-mail: landgoedginkelduin@molecaten.nl

 

Zaterdag

09.00 – 11:00 Afhalen startnummers

Starttijden van de 50km Ultra TRAIL
10:00 – 10:45 Start verschillende groepen van maximaal 25 deelnemers

Starttijden van de 42km Marathon TRAIL
11:00 – 11:45 Start verschillende groepen van maximaal 25 deelnemers

Deelnemers hebben tot uiterlijk 17:00 de tijd om te finishen. Voor elk startmoment is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit.

Zondag

09.00 – 14:45 Afhalen startnummers

Starttijden van de 20km TRAIL
10:00 – 12:15 Start verschillende groepen van maximaal 25 deelnemers

Starttijden van de 10km Marathon TRAIL
12:30 – 14:45 Start verschillende groepen van maximaal 25 deelnemers

Deelnemers hebben tot uiterlijk 17:00 de tijd om te finishen. Voor elk startmoment is er een korte briefing. Hierin leggen we de belangrijkste punten over het parcours en bijzonderheden kort uit.

Deel deze pagina: