Maak je eigen trainingsschema

Maak je eigen trainingsschema

Startplaats:
Boshotel Overberg
Kilometers / Hoogtemeters
  • 0 Kilometers
    0 Hoogtemeters

Trainingsschema

Wat is er voor nodig om goed voorbereid aan de start van je doel te verschijnen. Binnen deze workshop leer je wat er zoal komt kijken om je trailrunning doel te bereiken. Een schematische opbouw van afstand, verschillende andere vormen van oefeningen, allerlei verschillende onderdelen die je in eigen schema kunt verwerken. Hoe realistisch is je doel ten opzichte van de trainingsperiode voor je doel? Wat voor soort trainingen passen bij de verschillende trail-soorten en verschillende afstanden.

Met onze workshop “Maak je eigen trainingsschema’ krijg je handvaten om een eigen plan samen te stellen wat past binnen je eigen mogelijkheden. De belangrijke onderdelen van een goed trainingsschema worden behandeld, om ze vervolgens toe te passen in een schema op maat.

Voor wie?

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die actief is met de sport trailrunning. Deze workshop ‘Maak je eigen Trainingsschema’ is onderdeel van het Trailrunning Mountain Ready Programma. Deelnemers die het programma volgen krijgen alle informatie en handvaten die wij kunnen bieden om goed voorbereid in de bergen aan de start van een (Ultra)Trail te verschijnen.

Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent als je veel van je lijf vraagt in de bergen. Met goede oefeningen die je tijdens je trail kunt toepassen help je je lijf sterker worden.

Dit kun je verwachten

  • Maximaal 20-25 deelnemers per workshop
  • Een binnenlocatie waar de workshop gehouden wordt.
  • De workshop wordt verzorgt door een ervaren trail running Trainer, die ook mensen coach en ondersteund.
  • Start 19:00u tot ongeveer 21:30u

Alle consumpties tijdens deze workshop zijn voor eigen rekening. 

Boshotel Overberg

Voor deze Bootcamp Trail gaan we naar het Boshotel in Overberg. Deze partner-locatie ligt op de Utrechtse Heuvelrug en in centraal in Nederland. Er is voldoende parkeergelegenheid.

We hebben meerdere activiteiten op deze locatie, waaronder de Amerongse Berg Trail.

Deel deze pagina: