Mas Montagne Trail

Mas Montagne Trail

Startplaats:
Mas Montagne - Amerongen
Kilometers / Hoogtemeters
 • 8 kilometers
  115 hoogtemeters
 • 15 kilometers
  190 hoogtemeters
 • 23 kilometers
  300 hoogtemeters

Mas Montagne Trail

Deze special wordt georganiseerd in de Amerongse Staatsbossen. Er zijn 3 verschillende lussen samengesteld, van allemaal ongeveer 7km. De startlocatie is onze partner Mas Montagne, wat midden in de natuur ligt.

De start en finish van iedere unieke lus is bij het Basecamp op het terrein van Mas Montagne. Deelnemers geven vooraf aan of ze 1, 2 of uiterlijk 3 lussen achterelkaar gaan lopen. De organisatie staat klaar in het Basecamp om alle deelnemers aan te moedigen en te helpen waar ze kunnen.

Een prima opzet om kennis te maken met Trailrunning vanwege de uitdagende routes, de natuur en de sfeer die we met zijn allen neerzetten.

Informatie

Eenzame Eik, de Amerongse Berg, vele in single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop een enkele lus, of twee of kies voor alle drie de lussen achter elkaar.
We beginnen om 10:00u met ieder uur een verspreide start van de deelnemers en om 14:00u kan de laatste groep verspreid starten.

Basecamp

Wij hebben ons basecamp opgezet en helpen je op weg. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen,.. het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

Iedere route is uniek en loop je ze achterelkaar dan heb je 23,2km gelopen en heb je in totaal 300 hoogtemeters geklommen.

En om het makkelijk te maken,.. alle afstanden hebben hetzelfde tarief, dus stel je eigen trail maar samen, doe wat past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg.

 

We verzamelen allemaal bij Mas Montagne in Amerongen. Er is parkeergelegenheid op de Burgwal, maar  we adviseren alle deelnemers om zoveel mogelijk samen af te reizen naar dit event.

Websitewww.masmontagne.nl
Adres: Veenseweg 28, 3958 ET Amerongen
E-mail: info@masmontagne.nl

Google maps

Wat is het idee,…

Je kunt tijdens dit evenement je eigen trail of uitdaging samenstellen. Hiervoor hebben we 3 verschillende routes gemaakt, die allemaal starten en finishen bij Mas Montagne. We willen een mooie dag neerzetten, waarbij er veel verschillende deelnemers bij elkaar komen.

Dus of je nu 7,5km, 15km of 23km wilt lopen… het kan allemaal deze dag.

 1. Je bent helemaal vrij in je keuze of je 1, 2 of 3 lussen loopt, we hebben slechts enkele regels.
 2. We werken met startblokken, dus het blok wat je kies is voor de dag je startmoment. (Dus als je meerdere lussen wilt lopen zorg dan dat je laatste ronde uiterlijk om 15:00u valt.)
 3. We beginnen met de eerste groep vanaf 10:00u en de laatste lus kan door deelnemers om 15:00u gestart worden.
 4. Alle deelnemers starten en finishen in het basecamp, van waaruit de drie lussen beginnen en eindigen.
 5. Het is geen wedstrijd, maar een uitdaging voor jezelf waarbij wij je willen helpen.
 6. De volgorde van de lussen is voor deze editie :ROOD – BLAUW – GROEN. Alle afstanden beginnen in die volgorde.
 7. Zodra je klaar bent kun je eventueel je medaille ophalen.

09.30 – 15:00  Wedstrijdsecretariaat geopend

Vanaf 10:00u starten er ieder uur deelnemers. In dat uur kunnen de deelnemers zelf starten wanneer ze willen. Wij leggen bij de start de regels verder uit.

Deelnemers kunnen tot 15:00u starten en hebben tot uiterlijk 17:00 de tijd om te finishen

 

 1. Lus 1 : Groen – 8,1km met 115 D+
 2. Lus 2 : Blauw – 7,8km met 75 D+
 3. Lus 3 : Rood – 7,3km met 110 D+
Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: