Mas Montagne Trail

 • EN
 • Mas Montagne Trail

  Startplaats:
  Mas Montagne - Amerongen
  Kilometers / Hoogtemeters
  • 8 Kilometers
   115 Hoogtemeters
  • 15 Kilometers
   190 Hoogtemeters
  • 23 Kilometers
   300 Hoogtemeters

  De Mas Montagne Trail

  Deze special wordt georganiseerd in de Amerongse Staatsbossen. Er zijn 3 verschillende lussen samengesteld, van allemaal ongeveer 7km. De startlocatie is onze partner Mas Montagne, wat midden in de natuur ligt.

  De start en finish van iedere unieke lus is bij het Basecamp op het terrein van Mas Montagne. Deelnemers geven vooraf aan of ze 1, 2 of uiterlijk 3 lussen achterelkaar gaan lopen. De organisatie staat klaar in het Basecamp om alle deelnemers aan te moedigen en te helpen waar ze kunnen.

  Een prima opzet om kennis te maken met Trailrunning vanwege de uitdagende routes, de natuur en de sfeer die we met zijn allen neerzetten.

  Informatie

  De Eenzame Eik, de Amerongse Berg, vele single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop een enkele lus, of twee, of kies voor alle drie de lussen achter elkaar. De volgorde van de lussen wijkt af van de eerdere edities, de 7km route is gegarandeerd anders. Iedere route is uniek, en loop je ze achter elkaar, dan heb je 23,2km gelopen en in totaal 350 hoogtemeters geklommen. En,.. door de spreiding van de deelnemers en de volgorde van de lussen wordt het NIET druk op de paden. Jij en de natuur!

  Basecamp

  Wij hebben onze basecamp opgezet en helpen je op weg. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen,.. het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

  Om het makkelijk te maken, hebben alle afstanden hetzelfde tarief. Op de dag van het event geeft je bij het wedstrijdsecretariaat aan hoeveel lussen je wilt lopen. Je krijgt dan van ons het juiste startnummer. Doe wat past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg.

  We verzamelen allemaal bij Mas Montagne in Amerongen. Er is parkeergelegenheid op de Burgwal, maar  we adviseren alle deelnemers om zoveel mogelijk samen af te reizen naar dit event.

  Websitewww.masmontagne.nl
  Adres: Veenseweg 28, 3958 ET Amerongen
  E-mail: info@masmontagne.nl

  Google maps

  Wat is het idee,…

  Je kunt tijdens dit evenement je eigen trail of uitdaging samenstellen. Hiervoor hebben we 3 verschillende routes gemaakt, die allemaal starten en finishen bij Mas Montagne. We willen een mooie dag neerzetten, waarbij er veel verschillende deelnemers bij elkaar komen.

  Dus of je nu 7,5km, 15km of 23km wilt lopen… het kan allemaal deze dag.

  1. Je bent helemaal vrij in je keuze of je 1, 2 of 3 lussen loopt, de ticketprijs is voor iedere afstand gelijk!
  2. Op de dag van het evenement geef je bij het wedstrijdsecretariaat aan hoeveel lussen je wilt lopen.
  3. Alle deelnemers starten en finishen in het basecamp, van waaruit de drie lussen beginnen en eindigen.
  4. Zodra je klaar bent kun je eventueel je medaille ophalen.

  08.30 – 15:00  Wedstrijdsecretariaat geopend

  Vanaf 09:00u starten er ieder uur deelnemers. In dat uur kunnen de deelnemers zelf starten wanneer ze willen. Wij leggen bij de start de regels verder uit.

  Deelnemers kunnen tot 15:00u starten en hebben tot uiterlijk 17:00 de tijd om te finishen

  De volgorde van de lussen kan per editie verschillen.

  • Lus 1 : Blauw – 7,8km met 75 D+
  • Lus 2 : Rood – 7,3km met 110 D+
  • Lus3 : Groen – 8,1km met 115 D+

   

  Wis filter
  Filter op categorie
  Laden...

  Niets gevonden

  Deel deze pagina: