Rab Nature Challenge Closing Event

 • EN
 • Rab Nature Challenge Closing Event

  Startplaats:
  Landgoed Stakenberg
  Kilometers / Hoogtemeters
  • 8 Kilometers
   Hoogtemeters
  • 16 Kilometers
   Hoogtemeters
  • 24 Kilometers
   Hoogtemeters
  • 32 Kilometers
   Hoogtemeters

  Het Rab Nature Challenge Closing Event

  Tijdens voorgaande edities van de Nature Challenge hebben we gemerkt dat deelnemers graag mooie, moeilijke en leuke momenten met elkaar delen. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom organiseren wij op 30 juni het Rab Nature Challenge Closing Event!

  Voltooi je challenge samen, ontvang je medaille, en deel deze prestatie met elkaar

  Rab Mountain People en Trailrunning

  Wat kun je verwachten?

  Wij hebben twee mooie lussen van ongeveer 8km voor jullie uitgezet bij Landgoed Stakenberg (Elspeet, Gelderland). Het is van 10:00 tot 14:00uur mogelijk om aan deze lussen te starten om zo jouw Nature Challenge te voltooien. Het is aan jou welke lus(sen) je wilt lopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze lussen vaker te lopen wanneer je op deze dag bijvoorbeeld nog 30 kilometer af moet leggen.

  Wij zijn natuurlijk aanwezig met een verzorgingspost en de nodige aanmoediging! Heb je jouw Nature Challenge voltooid? Dan kunnen wij meteen je welverdiende Rab Nature Challenge medaille bij je omhangen.

  Wil jij hierbij zijn?

  Dit evenement is exclusief voor deelnemers aan de Rab Nature Challenge

  In de week voor de start van de Rab Nature Challenge 2024 zullen alle deelnemers een uitnodiging ontvangen voor dit exclusieve evenement. Het is alleen mogelijk voor deelnemers aan de Rab Nature Challenge om een ticket voor dit evenement te bestellen. Dit ticket kost slechts 10 euro! Het wordt een bijzondere, gemoedelijke, en feestelijke dag!

  Wil je hierbij zijn? Deelnemen aan de Rab Nature Challenge kan via de pagina van deze Challenge. Kijk dan eens op de pagina van de Rab Nature Challenge. Er is een passende uitdaging voor iedere hardloper of hiker.

  Wat is de Rab Nature Challenge?

  De Rab Nature Challenge daagt je uit om in de maand juni zo veel mogelijk actief te zijn in de natuur. Jij kiest zelf wat voor jou een haalbare uitdaging is; 100, 250, 500 of 1000 km. Je gelopen afstanden en tijden worden automatisch geregistreerd via Challenge Hound (of je upload deze later zelf uit je horloge of handheld). Wanneer je deze challenge hebt gehaald, word je beloond met de unieke Rab Nature Challenge medaille die bij jou wordt thuisbezorgd.

  Aangezien er een verschil in tempo zit tussen hardlopers en hikers, is er een Rab Nature Challenge voor RUNNING en een Rab Nature Challenge voor HIKING. Deze hebben ieder hun eigen spelregels en hun eigen medaille. Het grote verschil is dat bij RUNNING de afstand leidend is voor het behalen van de Challenge, en bij HIKING de tijdsduur.

  Rab Mountain People en Trailrunning

  Dit zijn de spelregels voor de Rab Nature Challenge RUNNING

  • Leg 100km, 250km, 500km, of 1000km af in de maand juni
  • De afstand is hier leidend, hoeveel uur je hierover doet is niet van invloed op het behalen van je Challenge
  • Je kilometers worden automatisch bijgehouden doordat jouw Garmin Connect, Strava, of soortgelijk account is gekoppeld aan het platform Challenge Hound
  • Alle meters die je buiten hardloopt tellen mee, ook de kilometers over asfalt (loopband telt niet)
  • Bij het behalen van je Challenge valt de Rab Nature Challenge Running medaille bij jou in de brievenbus, of je krijgt deze uitgereikt tijdens het Rab Nature Challenge Closing Event

  Dit zijn de spelregels voor de Rab Nature Challenge HIKING

  • Breng 10 uur, 25 uur, 50 uur, of 100 uur op de trails door in de maand juni
  • De tijd is hier leidend, hoeveel kilometer je aflegt heeft geen invloed op het behalen van je Challenge
  • Je tijd wordt automatisch bijgehouden doordat jouw Garmin Connect, Strava, of soortgelijk account is gekoppeld aan het platform Challenge Hound
  • Alle tijd die je buiten wandelt telt mee, ook wanneer je over asfalt loopt (loopband telt niet)
  • Bij het behalen van je Challenge valt de Rab Nature Challenge Hiking medaille bij jou in de brievenbus, of je krijgt deze uitgereikt tijdens het Rab Nature Challenge Closing Event

  De progressie die je maakt wordt automatisch bijgehouden via Challenge Hound. Op dit platform heb je een duidelijk inzicht in je statistieken, en in de voortgang van je mede deelnemers. Omdat dit platform in één oogopslag je voortgang visualiseert, werkt dit enorm motiverend.
  Meer informatie over Challenge Hound

  Deel deze pagina: