Trail & Hike event – Doorn

Trail & Hike event – Doorn

Startplaats:
Landgoed Zonheuvel - Doorn
Kilometers / Hoogtemeters
 • Kilometers
  Hoogtemeters
 • Kilometers
  Hoogtemeters

TRAIL & HIKE EVENT 2022

Ga jij met ons mee op avontuur in de natuur?

Op 21 & 22 mei vindt het eerste Trail & Hike Event op Landgoed Zonheuvel in Doorn plaats. Of je nu een trailrunner of een wandelaar bent, tijdens dit outdoor evenement dompel jij jezelf onder in jouw favoriete sport. Volg lezingen en leerzame workshops, ontmoet mensen met dezelfde passie, test het allernieuwste materiaal en laat je inspireren voor je volgende wandelbestemming.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens dit evenement zijn we te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Benieuwd wat je allemaal kunt beleven?

 • Maak een wandeling of doe een trailrun op een van de door ons uitgezette routes.
 • Volg lezingen van inspirerende sprekers, waaronder lange-afstandswandelaar Tim Voors.
 • Volg verschillende workshops, bijvoorbeeld over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, hoe ga je fit de bergen in, tochten plannen, oriëntatie in de bergen en nog heel veel meer.
 • Ontmoet mensen met dezelfde passie.
 • Ontdek en test het allernieuwste materiaal. Wie weet vertrek jij met die rugzak of wandelschoenen waar je al zo lang naar op zoek bent.
 • Laat je door de gebieden inspireren voor je volgende vakantiebestemming.

Kom ook naar deze prachtige locatie, waar je veel informatie kan ophalen over Trailrunning en Hiking.

 

Het Trail & Hike event wordt georganiseerd bij onze partner op Landgoed Zonheuvel.

Deze is prachtig gelegen in de bossen, en ligt vanaf de A12, richting Doorn links van de N227. Hotel Zonheuvel ligt op ongeveer 25min van Utrecht, 50min van Breda en 60min van Eindhoven.

Parkeren kan op het terein van Landgoed Zonheuvel. Zet de auto niet aan de weg maar in de daarvoor bestemde parkeervakken. Volg bij aanwezigheid van parkeerwachters de instructies op.

Deel deze pagina: