Training Overberg

Training Overberg

Startplaats:
Boshotel Overberg
Kilometers / Hoogtemeters
  • 15 Kilometers
    120 Hoogtemeters

Trailrunning Training Overberg

Met deze training wordt verzorgt door Chris van Beem die al jaren actief is als Ultra Trailrunner in binnen en buitenland. Samen met andere trainers gaan we heerlijk trainen op verschillende plekken in de natuur. Bij deze training verzamelen we bij onze partner Het Boshotel in Overberg. Voldoende parkeer mogelijkheden en een heerlijke plek om nog wat te drinken na afloop.

Programma

We zijn te gast bij het restaurant van Het Boshotel Overberg van de Hampshire groep. We starten rond 10:00u, maar op eigen gelegenheid kun je vooraf aan de training gebruik maken van het restaurant. De gegevens van het restaurant vind je onderaan.

09:45-10:00u Ontvangst Deelnemers bij het Boshotel in Overberg (Google Maps)

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.

10:00-12:00u Trailrunning Training.

Als groep lopen we een mooie ronde van 15-20km vanaf Overberg richting Veenendaal – Elst – Amerongen. We kennen het gebied goed en we stemmen de route af op de groep. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen we opsplitsen op tempo.

Deze training is voor iedereen toegankelijk die 15-20km kan hardlopen. Er zijn verschillende begeleiders / trainers aanwezig om het tempo te verdelen.

Een gezamenlijke training waarbij we een mooie route lopen.

12:00-12:15u Einde training.

Na ongeveer 2 uur verzamelen we allemaal weer opnieuw bij het Boshotel. Je bent dan vrij om je avond verder in te delen.

12:15-13:00u Napraten

Na afloop van de training zullen wij van de organisatie nog even napraten op het terras of in het restaurant van het Boshotel. Als je vragen hebt of ook gezellig erbij wilt zijn kan dat natuurlijk.

De consumpties zijn voor eigen rekening.

13:00u Afsluiting Training

Voor wie is de training?

We organiseren deze trainingen in de basis voor onze leden. Samen trainen naar nieuwe doelen en samen prachtige routes lopen in verschillende natuurgebieden. Er wordt informatie uitgewisseld en we helpen elkaar verder.

Je kunt als NIET-Lid ook deelnemen tegen een vergoeding. Je kunt je meteen kennismaken met de sport Trailrunning, de prachtige route die we kiezen en we kunnen eventuele vragen beantwoorden.

We lopen standaard tussen de 12-15km per training. Meer kan ook, maar dat is altijd in overleg met de deelnemers die er dan zijn. Soms maken we 2 groepen, als de snelheid van de deelnemers teveel uit elkaar ligt.

Wat heb je nodig tijdens de training?

We gaan samen tussen de 1,5 – 2 uur onderweg door de natuur. Er is weinig tot geen mogelijkheid om onderweg wat te drinken. Standaard adviseren we het volgende mee te nemen tijdens een training:

  • Fijne sport (trail)schoenen, het liefst met goede grip**
  • Sportkleding, inclusief een regenjasje
  • Racevest (of belt) met minimaal 0,5liter water/sportdrank**
  • Eventueel wat voeding voor onderweg.
  • Klein EHBO kitje
  • Opgeladen mobiele telefoon**

De items voorzien van ** zijn verplicht

De overige items worden sowieso door ons meegenomen, maar als je zelfstandig onderweg bent in de natuur is het noodzakelijk.

We vertrekken bij onze partner Het Boshotel, waar ook de Amerongse Berg Trail start.

Deel deze pagina: