Training Overberg

Training Overberg

Startplaats:
Boshotel Overberg
Kilometers / Hoogtemeters
  • 18 Kilometers
    140 Hoogtemeters

Trailrunning training vanuit Overberg

Met deze training wordt verzorgt door Chris van Beem die al jaren actief is als Trailrunner in binnen en buitenland. Samen met andere trainers gaan we heerlijk trainen op verschillende plekken in de natuur. Bij deze training verzamelen we bij onze partner Het Boshotel in Overberg. Voldoende parkeer mogelijkheden en een heerlijke plek om nog wat te drinken na afloop.

Programma

We starten bij Het Boshotel in Overberg. De training begint rond 10:00u.

09:45-10:00u Verzamelen (Google Maps)

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

10:00-12:00u Trailrunning Training.

Als groep lopen we een mooie ronde van 15-20km vanaf Overberg richting Veenendaal – Elst – Amerongen. We kennen het gebied goed en we stemmen de route af op de groep. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen we opsplitsen op tempo.

Deze training is voor iedereen toegankelijk die 15-20km kan hardlopen. Er zijn verschillende begeleiders / trainers aanwezig om het tempo te verdelen.

Een gezamenlijke training waarbij we een mooie route lopen.

12:00-12:15u Einde training.

Na afloop van de training zullen wij van de organisatie nog even napraten op het terras of in het restaurant van het Boshotel. Als je vragen hebt of ook gezellig erbij wilt zijn kan dat natuurlijk.

De consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor wie is de training?

We organiseren deze trainingen voor liefhebbers van Trailrunning die nieuwe gebieden willen leren kennen. Verschillende trailrunners kiezen voor onze trainingen om samen naar nieuwe doelen toe te werken. We lopen samen prachtige routes lopen in verschillende natuurgebieden. Er wordt informatie uitgewisseld en we helpen elkaar verder.

We lopen standaard tussen de 12-20km per training. Meer kan ook, maar dat is altijd in overleg met de deelnemers die er dan zijn. Soms maken we 2 groepen, als de snelheid van de deelnemers teveel uit elkaar ligt.

Wat heb je nodig tijdens de training?

We gaan samen tussen de 1,5 – 2 uur onderweg door de natuur. Er is weinig tot geen mogelijkheid om onderweg wat te drinken. Standaard adviseren we het volgende mee te nemen tijdens een training:

  • Fijne sport (trail)schoenen, het liefst met goede grip**
  • Sportkleding, inclusief een regenjasje
  • Racevest (of belt) met minimaal 0,5liter water/sportdrank**
  • Eventueel wat voeding voor onderweg.
  • Klein EHBO kitje
  • Opgeladen mobiele telefoon**

De items voorzien van ** zijn verplicht

De overige items worden sowieso door ons meegenomen, maar als je zelfstandig onderweg bent in de natuur is het noodzakelijk.

We vertrekken bij onze partner Het Boshotel, waar ook de Amerongse Berg Trail start.

Deel deze pagina: