Ready to Trail

Het Ready to Trail Programma

Het is normaal dat je als beginnende Trail Runner met bepaalde vragen zit. Loop je bijvoorbeeld wel op de juiste schoenen? Wat moet je meenemen? En mag je zomaar in ieder natuur gebied een rondje rennen?

Tijdens het Ready to Trail Programma worden al jouw vragen beantwoord, en daarbij leer je nog veel meer handigheidjes die ervoor zorgen dat jij altijd voorbereid en ontspannen kan genieten van jouw ervaringen op de Trails.

 

Ready to Trail bestaat uit

  • 15 Workshops die van jou een goed voorbereide trail runner maken
  • Gratis Trainingen met jouw mede trail runners door diverse gebieden door heel Nederland
  • Voorrang op onze events (met routes vanaf 5km)
  • Met onze GPX Routes heb je altijd een mooie route bij de hand
  • Begeleiding van onze trailrunning trainers

Workshops

Het hele jaar door worden er op verschillende locatie Trailrunning workshops georganiseerd. Al onze workshops worden gegeven door trainers en coaches die de sport al jaren beoefenen en veel ervaring hebben bij nationale en internationale (ultra)trails. De onderwerpen van de workshops zijn erg divers, en jij kiest zelf welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen met de workshop “Kennis maken met Trailrunning” waarna je je kennis uitbreidt met “Klimmen en Dalen” of “Navigatie op de trails”. 

Met deze workshops word niet allen jouw kennis vergroot, maar je leert ook nog is jouw mede trail runners kennen! En van elkaar leer je natuurlijk nog het aller meest.

Trainingen

Centraal in Nederland wordt er 2x per maand een Trailrunning training georganiseerd. Net als bij de workshops, worden al onze trainingen gegeven door ervaren (Ultra)trail runners. Tijdens deze trainingen loop je samen met andere trail liefhebbers 2 uur lang over prachtige paadjes in diverse gebieden. De trainingen zijn informeel van opzet, waardoor er altijd ruimte is om advies of tips te vragen, en natuurlijk om gezellig een praatje te maken. Het is heerlijk om samen sportief bezig te zijn in de natuur.

GPX Routes

Wil je ook tijdens jouw trainingen over routes lopen die zorgvuldig door ervaren trail runners zijn uitgestippeld? Wanneer je meedoet aan het Ready to Trail Programma maken we onze routes toegankelijk voor jou.

Voorrang op deelname bij onze Events

Trailrunning Events organiseert al jaren evenementen door heel het land. Inmiddels worden er wel 30 evenementen per jaar georganiseerd. Op deze evenementen komen trail running liefhebbers samen om over routes te lopen die variëren tussen de 5 en de 109 km! Zo kan je als beginnende trail runner al direct genieten van de meest prachtige routes. Tijdens het Ready to Trail Programma verzekerd van je deelname doordat je mee kan doen aan de voorinschrijvingen.

Meedoen aan
Ready to Trail?

Word lid van Trailrunning en begin direct aan jouw Ready to Trail Programma

 

 

 

Ready to Trail met een lidmaatschap bij Trailrunning

Een Lidmaatschap bij Trailrunning geeft jou direct toegang tot het Ready to Trail Programma. Doordat je als lid toegang hebt tot al onze Workshops en Trainingen kan jij zelf jouw ideale programma samenstellen!

Kies bijvoorbeeld voor een workshop “Klimmen en Dalen” en train een week later met ons mee in Amerongen om jouw skills direct toe te passen! Als kers op de taart heb je ook voorrang op alle events, deze beginnen al bij 5 km, zo kan je dus direct beginnen met medailles mee naar huis nemen.

Wij bieden jou alles wat je nodig hebt, en jij kiest wat voor jou het beste werkt.

Deel deze pagina: