Lidmaatschap

Waarom lid worden van Trailrunning?

Lid zijn van trailrunning zal jouw passie op de trails alleen nog maar doen groeien. De voordelen en extra’s brengen jou en je hobby naar een hoger niveau, en daarbij is er genoeg mogelijkheid om andere trail liefhebbers te ontmoeten!

 

De voordelen op een rijtje:

 • Gratis trainingen
 • Toegang tot de voorinschrijving van alle Events
 • Toegang tot de voorinschrijving van onze Reizen
 • Regelmatig speciale acties en kortingen vanuit onze partners

Leden hebben voorang op Events

Trailrunning Events organiseert al jaren evenementen door heel het land. Inmiddels worden er wel 40 evenementen per jaar georganiseerd. Op deze evenementen komen trailrunning liefhebbers samen om over routes te lopen die variëren tussen de 5 en de 109 km! Zo kan zowel de beginnende als de Ultra loper bij ons genieten van de meest prachtige routes. Als trailrunning lid ben je verzekerd van je deelname doordat je als lid mee kan doen aan de voorinschrijvingen.

Download GPX routes

Wil je ook tijdens jouw trainingen over routes lopen die zorgvuldig door ervaren trailrunners zijn uitgestippeld? Wanneer je lid bent van trailrunning zijn al onze routes gratis te downloaden!

Workshops voor leden

Het hele jaar door worden er meer dan 15 verschillende workshops georganiseerd. Al onze Workshops worden gegeven door Trainers en Coaches die de sport al jaren beoefenen en veel ervaring hebben bij nationale en internationale (ultra)trails. Aangezien ons hele team bestaat liefhebbers van de bergen, is het onze grote droom om zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om over een bergkam te lopen, uitkijkend op de natuur. Dit doen wij door middel van onze Workshops. En geen zorgen, want heb je de ambitie niet om de bergen in te gaan? Dan leer je bij ons ook alles wat je moet weten over de ultieme trail-ervaring in ons eigen prachtige Nederland.

Gratis deelname aan Trainingen

Centraal in Nederland wordt er 2x per maand een Trailrunning Training georganiseerd. Net als bij de Workshops, worden al onze trainingen gegeven door ervaren (Ultra)trailrunners. Tijdens deze trainingen loop je samen met andere trail liefhebbers 2 uur lang over prachtige paadjes in diverse gebieden. De trainingen zijn informeel van opzet, waardoor er altijd ruimte is om advies of tips te vragen, en natuurlijk om gezellig een praatje te maken. Het is heerlijk om samen sportief bezig te zijn in de natuur, en natuurlijk trainen onze leden Gratis mee!

Hoe word ik lid van Trailrunning?

Al onze leden sluiten online een lidmaatschap af op www.trail-events.eu

Daar vind je ook alle actuele workshops, evenementen, en routes die we aanbieden.

Binnenkort meer over hoe je lid kunt worden.

 

Er komen jaarlijks verschillende nieuwe events bij. Op het moment organiseren we ieder jaar de volgende Trail Events:

Enkele van de bovenstaande Trails worden vaker per jaar georganiseerd, aangezien wij het gebied graag in meerdere seizoenen aan jullie laten zien.

Alle workshops zijn ontstaan door jarenlange (ultra)trailrunning ervaring te gebruiken bij het samenstellen van de inhoud. Hierdoor kan de aangeboden kennis onderbouwd worden door voldoende praktijkvoorbeelden. Tijdens de workshop zijn we waar mogelijk lekker buiten, waarna we na afloop samen een ronde lopen.

Je kan deelnemen aan de volgende workshops: 

 1. Naar de Bergen – Voorbereiding, mogelijkheden en keuzes
 2. Materiaal keuze –  Welk materiaal gebruik je wanneer, hoe, en belangrijke keuzes
 3. Core stabiliteit – Oefeningen ter ondersteuning van trailrunning
 4. Navigatie op de trails – Voorbereiding, gebruik, onderweg en mogelijkheden
 5. Klimmen en dalen – Technieken en gecombineerd met poles (stokken)
 6. Weerkunde – Leer het weer begrijpen en leer keuzes maken
 7. EHBBO – Eerste hulp in de bergen, wat kan je doen?
 8. Zelfstandig onderweg – (ultra)trails zelfstandig ondernemen in de bergen
 9. Voeding – voeding voor, tijdens en na je (ultra)trail
 10. Verzekering – Voor wat ben je verzekerd onderweg, waar moet je op letten?
 11. Kennismaking met Ultra Trailrunning – Voorbereiding, mogelijkheden, en keuzes
 12. Voorbereiding op een Ultra Trail –  Trainingschema’s, welke voorbereiding past?
 13. Mindset (Body / Mind) – Oefeningen ter ondersteuning van trailrunning
 14. Herstel en onderhoud – Hoe herstel ik optimaal en hoe kan ik dit bijhouden?
 15. Inspiratie avonden – Verhalen, ervaringen en anekdotes over Ultra Trail deelnames

We organiseren centraal in Nederland 2x per maand Trailrunning Trainingen.

 • Het doel van deze trainingen is veelzijdig. We komen regelmatig bij elkaar om samen 2 uur op verschillende plekken in de natuur mooie routes te lopen.
 • We gaan bij elkaar op bezoek om nieuwe gebieden te verkennen.
 • We begeleiden verschillend (ultra)Trailrunners naar doelen in de bergen. Tijdens deze trainingen nemen we de tijd om het programma door te nemen en The Road To The Event in de gaten te houden.
 • Onze trainingen zijn aangekondigd op de Trail Events website, ook niet-leden kunnen tegen een vergoeding aansluiten. Een prima gelegenheid om andere trailrunners te leren kennen en te informeren of een lidmaatschap bij je past.
 • Trainingen zijn informeel van opzet, waarbij we vaak verzamelen bij een partner waar we ook met de Events van start gaan. Zo kunnen we gebruik maken van de horeca en gastvrijheid in de nabijheid van de natuur.
 • De samenstelling van een training kan verschillen. Dit staat vooraf altijd aangegeven bij het training event.
 • Alle leden melden zich voor een training aan, zo kan je zien wie je tijdens een training zult tegenkomen.

Er is natuurlijk niks mooiers dan hardlopen door de bergen. Omdat wij deze prachtige ervaring graag met jullie delen, organiseren wij Trailrunning Reizen.

Eenmaal aangekomen op een van onze bestemmingen bestaat de ochtend uit workshops en de middag uit activiteiten. Iedere dag zijn we buiten op de trails te vinden en het liefst passen we de kennis van de workshop van die ochtend toe in een passende route in de middag. In de ochtend is er altijd een gezamenlijk ontbijt waar we de dag doornemen en iedere dag rond 19:00-20:00u gaan we gezamenlijk avondeten.

Maar de workshops en de gezellige momenten met je nieuwe trail-vrienden zal niet het enige zijn wat je bij zult blijven na deze reis, de natuur die je daar zult zien zal namelijk onvergetelijk zijn.

Deel deze pagina: