Trailrunning Reis Samoëns Frankrijk

Unieke Trails rondom Samoëns

Periode 02 - 09 juni 2024
Samoëns
8 per week
Inclusief
  • 1 week in een Chalet
  • 1 Ervaren Trailrunning Begeleider
  • 7 chalet nachten incl. half-pension
  • Unieke routes rondom Samoëns
  • Jacuzzi + Sauna
€ 450,- Per deelnemer
Deze reis boeken

Wat kun je verwachten?

We zijn al vaker in de prachtige gebied geweest en we kennen de paden goed. We hebben een luxe Chalet op de rand van het dal gehuurd, waar we met 8-9 personen tegelijkertijd kunnen verblijven.

We ontbijten samen en hebben veel keus hoe we de dag gaan invullen. Afhankelijk van het weer kunnen we vanuit Samoëns alle kanten op. Veel mooie dagtochten gaan we maken. Het bekende plaatsje Chamonix ligt een uurtje rijden vanaf Samoëns en ook het Italiaanse Courmayeur is slecht een uurtje rijden.

Het programma wordt afgestemd op de mogelijkheden van de dag, maar zoveel mogelijk de bergen in is het plan. De avonden in het Chalet zijn gezellig en je kunt eventueel gebruik maken van de Sauna en de Jacuzzi van het Chalet.

Als je wilt deelnemen gaan we ervan uit dat je 15-25km kunt rennen en fit genoeg bent voor de bergen. De week staat onder begeleiding van een ervaren Trailrunner die bekend is met de bergen.

Met een sportieve groep trailrunners op avontuur in de bergen rond Samoëns in Frankrijk.

Het Chalet

Het Chalet kijkt uit over Samoëns en het centrum met winkels ligt enkele kilometers verderop.

Op zondag kun je vanaf 12:00u terecht bij het Chalet in Samoëns. Er zijn 8 plekken, waarbij we 4 1-persoonsbedden en 2 2-persoonsbedden tot onze beschikking hebben.

Het Chalet heeft een sauna en een Jacuzzi en er is een ruime zitkamer met open keuken waar je goed met 8-10 personen kunt verblijven. Het buitenterras is overdekt en rond het chalet is er ruimte voor 4 auto’s en veel groen waar je kunt zitten.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: