fbpx

Strabrechtse Heide Trail

De Strabrechtse Heide Trail routes zijn ontstaan door vele jaren trainen door het prachtige heide gebied. De Strabrechtse Heide grenst aan Geldrop, waar Chris van Beem al vele jaren geniet van dit trainingsgebied. In overleg en samenwerking met Erik Schram, de boswachter van dit gebied, is er gekozen voor prachtige paden, die het prachtige heidegebied kenmerken. Een eindeloos natuurgebied, met vele zandpaden, heidepaden en afwisselende bospaden. We organiseren een zomer en een wintereditie, twee totaal verschillende settings.

De Strabrechtse Heide

Bezoekers hebben toegang tot het grootste gedeelte van de heide. De zandpaden zijn wel zo gesitueerd dat dieren en planten een ongestoord bestaan kunnen leiden. Door de kwetsbaarheid van het gebied zijn alleen rustige vormen van recreatie toegestaan. Maar, wat is er mooier dan wandelend, fietsend of te paard uit te kijken over deze gevarieerde vlaktes?

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Erik Schram. Samen met Erik hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.

Boswachter Erik Schram

Alle routes van de Strabrechtse Heide Trail zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes met de GPX bestanden worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

     

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account