3e Editie Lage Vuursche Trail

Blog Lage Vuursche Trail Trail Events

Zaterdag 9 juli 2022

We zijn zelf lekker een maandje richting de bergen geweest, maar nu gaan we echt weer beginnen. We zijn de Lage Vuursche Trail vanuit de Kuil van Drakensteyn aan het voorbereiden. Als bijna 300 deelnemers hebben zich aangemeld en we laten de inschrijvingen nog een weekje open.

De Routes

Er zijn kleine aanpassingen op de routes, maar we hebben nog steeds een 10km – 21km of 34km afstand waaruit gekozen kan worden. De 10 en 21km routes worden uitgezet met pijlen en de 34km loopt nog een extra lus van 13km op GPX helemaal naar Kasteel Groeneveld bij Baarn.

De routes liggen er zomers bij… heel veel groen afgewisseld met prachtige bloemen in alle kleuren.

Trailrunning producten

Tijdens het evenement kun je antwoorden vinden over verschillende producten die we zelf ook gebruiken. Er zijn producten aanwezig van: Instinct, CEBE Brillen, BLACKROLL en onze eigen producten.

Alle deze producten zijn te verkrijgen in onze webshop of op locatie bij dit en andere events.

>> Webshop Trailrunning

Opzet 3e editie Lage Vuursche Trail

We hebben opnieuw gekozen voor een opzet, waarbij we vanaf 10:00u tot 15:00u de deelnemers de mogelijkheid geven te starten. Wij zijn er heel de dag. We zorgen op deze manier ervoor dat je zonder enige drukte kunt genieten van de prachtige routes en dat je toch samen met vrienden de trails kan lopen.

De bossen van Lage Vuursche is een bekend gebied, vele andere bezoekers weten dit gebied in de weekenden ook te vinden voor wandelingen of MTB routes. Probeer samen naar deze trail af te reizen, om te voorkomen dat het te vol wordt met geparkeerde auto’s.

Na je deelname is er nog alle tijd om op het terras van onze horeca-partner Buiten in de Kuil aan te schuiven op het terras. Het wordt een gezellige dag buiten. Aanmelden kan nog steeds, maar wacht niet te lang. >> Lage Vuursche Trail

Deel deze pagina: