Alltractive en Trailrunning Europe slaan handen ineen!

Goed om te weten Partners Reizen

Alltractive neemt al jaren mensen mee naar de bergen om daar op een gezellige manier bergsporten te beoefenen. Het team van specialisten laten de mooiste plekken van de bergen zien en weten de gezelligste berghutten te vinden. Alltractive is het hele jaar actief en hebben een prachtig aanbod met o.a. fiets-, trail- en wintersportweken. Naast het sportieve staan de reizen in het teken van gezelligheid, ontspanning en plezier met elkaar.

Deze kenmerken staan ook bij onze Trailrunning Events in Nederland centraal en daarom was een samenwerking snel gemaakt. Wij zien en horen dat onze deelnemers steeds vaker naar de bergen willen voor een trail avontuur. Het programma van Alltractive, welke gericht zijn op beginnende en ervaren trailers, sluit erg goed aan op de behoefte en wensen van onze trailrunning community en ons programma met events en workshops.

Wij hebben een compleet aanbod voor trail runners in Nederland en Alltractive heeft prachtige trailrun reizen. Zo blijft iedereen in zijn kracht en kunnen de trailers kiezen uit een mooi aanbod in Nederland en in de bergen.

Trail events, workshops en reizen

De deelnemers aan de reizen van Alltractive kunnen in Nederland hun kennis en vaardigheden bijspijkeren tijdens de workshops en events van Trailrunning Europe voordat ze op reis gaan. Denk daarbij aan de vele trail events, maar ook o.a. aan de workshops klimmen en dalen, navigatie op de trails en wat doe ik in mijn racevest tijdens een trail.

Wanneer en waarheen
Om de samenwerking te starten promoten wij verschillende reizen van Alltractive op onze website, zoals een Start to trailweek en Easy trailweek in Innsbruck, maar ook een prachtige trailweek naar Valencia in het najaar. Kijk hier voor het complete aanbod van Alltractive.

Start to Trailweek
De ideale eerste stap voor de trailrunner die graag voor het eerst de bergen in wil. Kan je in Nederland een 5 of 10 kilometer uitlopen, dan kan je uitstekend met deze reis mee.
Tijdens deze reis ontdek je de fantastische wereld van het trailrunnen in de Oostenrijkse bergen. Tijdens de reis leer je veel over materiaal, voeding, het lopen met stokken en nog veel meer. Meer info

Easy Trailweek
Ben je toe om naast de kilometers in Nederland de bergen te ontdekken, ga dan mee met de start to trailweek. Tijdens deze reis laten ervaren trailers je de mooiste onverharde paadjes in Oostenrijk zien. Naast een uitstekend hotel wordt er veel kennis en ervaring met je gedeeld over materialen, techniek, voeding en nog veel meer. Meer info

Trailweek Valencia
Een heerlijk zonnig uitstapje naar Spanje, naar Valencia om precies te zijn. Lopen door een prachtig bergachtig gebied aan de Middellandse Zee met olijven en mandarijnen kwekerijen. Een verblijf in een luxe appartementencomplex maakt deze reis een aanrader voor iedere trailrunner. Wil je in de winter er lekker tussenuit en sportief bezig zijn, ga dan mee! Meer info

Wil je meer informatie over deze reizen, kijk dan op onze reizen pagina.

Innsbruck trailweek

Trailrun week

Deel deze pagina: