Innerme sportvoeding

Innerme Trail en Hike event Voeding

Trotse partners van Innerme

Innerme biedt een ruime keuze aan producten die jouw een energie-boost geven, en het mooie aan Innerme is; alles is 100% natuurlijk en plant-based. Hun unieke mix van natuurlijke elementen geeft je lichaam de juiste dosis kracht en energie, zonder risico’s of bijwerkingen. Sportvoeding met een succesgarantie dus!
Natuurlijke voeding kan zorgen voor meer energie, vitaliteit, een betere recuperatie en minder blessures. De producten van Innerme zijn gebaseerd op krachtige en biologische ingrediënten. Ze bevatten geen geraffineerde suikers, geen lactose en geen of zeer weinig gluten. Verder worden kleurstoffen, synthetische stoffen, genetisch gemanipuleerde ingrediënten, conserveringsmiddelen en dierlijke producten volledig geweerd.
Dit is voor ons, als sportieve natuurliefhebbers, natuurlijk precies wat we nodig hebben! Hierom zijn wij enorm blij dat we Innerme als partner aan jullie mogen voorstellen.

Complete plantaardige sportvoeding

Innerme heeft iets unieks. Het merk biedt namelijk het meest complete gamma aan biologische en plantaardige sportvoeding. Bovendien zijn alle producten ontwikkeld op basis van de ervaringen van ex-triatleet Dirk Baelus, de oprichter van Innerme. Gedurende vijftien jaar topsport testte hij dagelijks wat een actief lichaam nodig heeft. Hij ondervond dat natuurlijke voeding meer energie, een beter herstel en minder blessures oplevert

Gun je lichaam voldoende eiwitten

Oprichter Dirk hecht veel belang aan proteïnes. “Als je veganistisch eet en veel sport, eet je al snel te weinig eiwitten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor sporters varieert tussen
1,2 en 2 gram per kilogram lichaamsgewicht. Onze Protein Bars helpen je aan voldoende eiwitten.” De Protein Bars worden in de eigen Innerme-fabriek met de grootste zorg gemaakt door Dirks vrouw, Joke, en door Dennis, die al jaren lid is van het Innerme Triathlon Team.

Van energy bar tot mueslireep of sportdrank

Innerme heeft een brede waaier aan producten die je energiepeil op een natuurlijke manier de hoogte in stuwen, en die je lichaam er na het sporten weer bovenop helpen:

  • Energy Bars in 4 smaken
  • 2 Soorten Muesli Bars
  • Protein Bars in 2 smaken
  • 2 Soorten proteïnemixen
  • 3 soorten Energy Gels
  • Een energiedrank die uitstekend hydrateert en niet in je mond plakt

Bestel de Healthy Sports Box

Bestel nu

De Healthy Sports Box vormt een compleet pakket om gezond en krachtig te sporten. Van deze repen, sportgels en andere producten van biologische en plantaardige oorsprong kan je voor, tijdens of na een training genieten, of je gebruikt ze als snack onderweg.

Voor elke sportsessie heb je energie nodig, maar de ene dag heb je meer zin in een reep met vanille, en de andere in appel. Of misschien wil je gewoon alle smaken eens proberen. Dat kan perfect dankzij deze box.

Gels, sportdrank en repen zijn 100% plantaardig!

De Healthy Sports Box bestaat uit de volgende producten:

1 Energy Bar ‘Vanille’, Appel-Kaneel’, Groene Thee-Citroen, Cacao-Sinaas,  (40 g)
1 Oat Bar ‘Nuts & Seeds’ (40 g)
1 Superfood Bar ‘Chia-Goji-Cacao’ (40 g)
1 Energy Gel ‘Endurance’ (40 g)
1 Energy Gel ‘Fast’ Citroen, Aardbei, Limoen en Sinaas (35 g)
1 Protein Bar ‘Chocolate’ (50 g)
1 Protein Bar ‘Amandel-Abrikoos’ (50 g)
1 Protein mix ‘Cacao’ (35 g)
1 Isotonic Energy Drink ‘Fruit’ (40 g)

1 reep van 40 g bevat:
energie: 632  kJ / 151  kcal
vetten: 4 g, waarvan 0,6 g verzadigde
koolhydraten: 28 g, waarvan 14,7 g suikers
eiwitten: 4 g
zout: 0,11 g

100 g van deze reep bevat:
energie: 1580 kJ / 378  kcal
vetten: 11 g, waarvan 1,5 g verzadigde
koolhydraten: 70 g waarvan 36,8 g suikers
eiwitten: 9 g
zout: 0,28 g

Deel deze pagina: