Innerme sportvoeding

Innerme Trail en Hike event Voeding

Trotse partners van Innerme

Innerme biedt een ruime keuze aan producten die jouw een energie-boost geven, en het mooie aan Innerme is; alles is 100% natuurlijk en plant-based. Hun unieke mix van natuurlijke elementen geeft je lichaam de juiste dosis kracht en energie, zonder risico’s of bijwerkingen. Sportvoeding met een succesgarantie dus!
Natuurlijke voeding kan zorgen voor meer energie, vitaliteit, een betere recuperatie en minder blessures. Hierom zijn de producten van Innerme gebaseerd op krachtige en biologische ingrediënten. Ze bevatten geen geraffineerde suikers, geen lactose en geen of zeer weinig gluten. Verder worden kleurstoffen, synthetische stoffen, genetisch gemanipuleerde ingrediënten, bewaarmiddelen en dierlijke producten volledig geweerd.
Dit is voor ons, als sportieve natuurliefhebbers, natuurlijk precies wat we nodig hebben! Hierom zijn wij enorm blij dat we Innerme als nieuwe partner aan jullie aan mogen kondigen.

Complete plantaardige sportvoeding

Innerme heeft iets unieks. Het merk biedt namelijk het meest complete gamma aan biologische en plantaardige sportvoeding. Bovendien zijn alle producten ontwikkeld op basis van de ervaringen van ex-triatleet Dirk Baelus, de oprichter van Innerme. Gedurende vijftien jaar topsport testte hij dagelijks wat een actief lichaam nodig heeft. Hij ondervond dat natuurlijke voeding meer energie, een beter herstel en minder blessures oplevert

Gun je lichaam voldoende eiwitten

Oprichter Dirk hecht veel belang aan proteïnes. “Als je veganistisch eet en veel sport, eet je al snel te weinig eiwitten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor sporters varieert tussen
1,2 en 2 gram per kilogram lichaamsgewicht. Onze Protein Bars helpen je aan voldoende eiwitten.” De Protein Bars worden in de eigen Innerme-fabriek met de grootste zorg gemaakt door Dirks vrouw, Joke, en door Dennis, die al jaren lid is van het Innerme Triathlon Team.

Van energy bar tot mueslireep of sportdrank

Innerme heeft een brede waaier aan producten die je energiepeil op een natuurlijke manier de hoogte in stuwen, en die je lichaam er na het sporten weer bovenop helpen:

  • Energy Bars in 4 smaken
  • 2 Soorten Muesli Bars
  • Protein Bars in 2 smaken
  • 2 Soorten proteïnemixen
  • 3 soorten Energy Gels
  • Een energiedrank die uitstekend hydrateert en niet in je mond plakt

 

Hopelijk zien we je snel!

Innerme
Nature keeps you going

 

 

Deel deze pagina: