Mas Montagne Trail

Blog Mas Montagne Trail Trail Events

Zaterdag 17 december 2022

Ja, het is definitief… we kunnen op zaterdag 17.12.2022 het jaar afsluiten in de Amerongse Bossen.

Vanaf vandaag kun je een ticket reserveren voor 1 van de 5 verschillende tijdsblokken om te starten aan 1, 2 of 3 uitdagende lussen.

Het voormalige Berghuis is omgedoopt tot Mas Montagne, dus wij veranderen met de naam mee. Met veel plezier laten we jullie nu ook in de winter genieten van de trail waarbij jezelf kiest om 7,5km – 15km of 23km te gaan lopen. De hele CREW probeert aanwezig te zijn die dag om jullie aan te moedigen.

Trailrunning in lussen

Je moet niet denken dat je 3 dezelfde lussen loopt.. Nee, we hebben 3 unieke lussen samengesteld waarbij je op de dag zelf aan gaat geven wat voor je past. Je kunt dus als groep samenkomen, maar afzonderlijk je afstand kiezen en toch elkaar blijven zien.

De opzet is eenvoudig. De 3 lussen starten allemaal op dezelfde plek en komen ook allemaal weer op dezelfde plek met een finish binnen. Wij als CREW blijven op onze plek en jullie lopen de rondjes… Voor ons een dag dat we als CREW bij elkaar kunnen zijn en jullie allemaal kunnen aanmoedigen en ondersteunen.

De 3 unieke lussen

Zelf lopen we deze routes regelmatig,.. we hebben ze verfijnd, uitdagender gemaakt en dat we zelf keer op keer die kant op gaan zegt genoeg.. Stevige rondes in een prachtige omgeving.

Alle informatie is aangevuld en jullie kunnen NU RESERVEREN.
(onze vorige afsluiter in december was uitverkocht, dus wacht niet te lang.)

Alle informatie en TICKETS

Samenwerking Mas Montagne

Tijdens het evenement kun  je genieten van de gastvrijheid van het nieuwe Mas Montagne. Deelnemers krijgen na inschrijving regelmatig updates over het event.

Nadat je een ticket hebt aangeschaft kun je inloggen op het Trail Mas Montagne event en krijg je vooraf updates over het event.

Kom ook naar onze afsluiter van het 2022 trail seizoen… we gaan er een geweldige dag van maken!

Deel deze pagina: