De nieuwe Limited Edition collectie van Julbo!

Blog Brillen Gear

BRIGHT SERIES

Wat is je diepe motivatie om ‘s ochtends vroeg op te staan en te gaan hardlopen? Wat drijft je om je grenzen te verleggen? De antwoorden op deze vragen zijn vaak niet rationeel; maar ze voeden wel onze hartstochtelijke liefde voor duursport en uitdagingen.
Voor iedereen die zichzelf wil overtreffen, sneller wil gaan, en een vleugje durf en eigenheid wil toevoegen, heeft Julbo de collectie Brighter than all gecreëerd.

Drie topmodellen uit de collectie – Density, Edge en Fury – kregen een update met sterke en exclusieve kleuren, die je nog meer motiveren om jezelf te meten met je eigen grenzen of die van (trail)running atleten. De collectie Brighter than all wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1000 exemplaren. Alleen deze zomer verkrijgbaar. Alle Julbo-atleten zullen ze dragen, jij toch ook?

DENSITY Bright Series – SIMPLY BOLD

De Julbo DENSITY revolutioneert de wereld van sportbrillen met zijn gedurfde stijl en betrouwbare functionaliteit, speciaal ontworpen voor de trailrunning community. Deze exclusieve zonnebril maakt deel uit van de Brighter than all collectie, en met zijn krachtige en unieke kleuren zal het je naar nieuwe snelheden brengen, terwijl je tegelijkertijd je ongeëvenaarde stijl laat zien. Met zijn lichtgewicht en minimalistische design, antislip neusbrug en supercomfortabele pasvorm met zachte gripzones op het montuur, zorgt deze zonnebril ervoor dat je het maximale uit je run haalt, zonder dat het haren uit je hoofd trekt. Geniet van een panoramisch zicht dankzij het maximale gezichtsveld dat deze bril biedt. Bereid je voor om je te onderscheiden van de massa, want er zijn slechts 1000 van deze buitengewone modellen geproduceerd, wat absolute exclusiviteit garandeert.

Julbo Julbo

EDGE Bright Series STAY ON THE EDGE

De Julbo EDGE Bright Series is een compromisloze zonnebril die net zo serieus met prestaties omgaat als jij. Speciaal ontworpen voor de Brighter than all collectie, zit deze bril boordevol geavanceerde functies. Met zijn krachtige en exclusieve kleuren is deze limited edition ontworpen om je meer snelheid en stijl te geven tijdens het trailen. Het lichte en gestroomlijnde montuur van de EDGE biedt een maximaal gezichtsveld en een panoramisch zicht, zodat je geen enkel detail mist. Met Julbos exclusieve MagneFix-technologie kun je snel en gemakkelijk van lens wisselen, mocht je trail modderiger worden dan verwacht. De geventileerde lenzen zorgen ervoor dat je hoofd koel blijft, terwijl het licht gebogen en omhullende montuur ervoor zorgt dat de zonnebril stevig op zijn plaats blijft, zelfs als je snelheid maakt. Met slechts 1000 geproduceerde exemplaren behoor jij tot de selecte groep die dit elite accessoire bezit. Verleg je grenzen en maak een statement met de EDGE Bright Series zonnebril.

Julbo Julbo

FURY Bright Series MADE FOR SPEED

De FURY Bright Series is een zonnebril met een radicale en fanatieke stijl, voorzien van cilindrische glazen met een groot gezichtsveld en uitstekende ventilatie – alles gericht op snelheid. Deze exceptionele bril is speciaal ontworpen voor de Brighter than all collectie en zal je met zijn krachtige, exclusieve kleuren op unieke wijze naar nieuwe hoogte stuwen. Je hebt de keuze uit een SPECTRON-glas, dat veelzijdigheid biedt voor al je activiteiten, met perfect zicht en bescherming. Deze gelimiteerde editie wordt geproduceerd in slechts 1000 stuks – niet één meer. Wees een van de gelukkigen die deze unieke zonnebril bezit en maak je klaar voor een gedurfde en onvergetelijke ervaring.

Julbo Julbo

Kijk voor de volledige collectie op de site van Julbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daag jezelf uit tijdens onze Trail Events

Verbeter je conditie tijdens een van onze Trail Events! Met onze routes variërend van 5 tot 109km hebben wij voor iedere hardloper een passende en uitdagende trail.

Bekijk onze Trail Events kalender eens. Wanneer kom jij je grenzen verleggen?

Trail Events Kalender

Deel deze pagina: