Outdoorspecialist & Trailrunning Europe

Nature Challenge

Met de steeds groter wordende groep trailrunners en hikers in Nederland hebben de Outdoorspecialist en Trailrunning Europe elkaar gevonden in hun gedeelde passie voor het buiten zijn. Maar wat is de Outdoorspecialist precies, lees dat hieronder.

Actief buiten zijn, dat is wat we het liefst doen

Outdoorspecialist.nl

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid, hebben zich aangesloten. Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Ze hebben toegang tot de beste internationale outdoormerken, getrainde medewerkers, verstand van zaken en kunnen je voorzien van de allerbeste service.

Ze verkopen een breed scala aan producten voor diverse buitenactiviteiten, waaronder kamperen, wandelen, klimmen, fietsen, trailen en reizen. Het assortiment omvat onder meer tenten, slaapzakken, rugzakken, kleding, schoenen en accessoires van bekende merken. Bovendien biedt Outdoorspecialist.nl deskundig advies en een goede klantenservice om ervoor te zorgen dat klanten de juiste producten vinden voor hun specifieke behoeften.

Buiten gewoon goed

BUITEN GEWOON GOED is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Elke editie biedt het magazine artikelen over alles wat te maken heeft met reizen, outdoor, productnieuws, tips, weetjes en nog veel meer op het gebied van lifestyle en outdoor lifestyle.

Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws, de mooiste producten, reisverhalen en veel meer, haal dan het gratis outdoor lifestyle magazine BUITEN GEWOON GOED op bij je lokale outdoorspecialist. Ook is er een website, met alle informatie, nieuws en doorverwijzingen naar de dealers en merken. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief via deze link.

Het lente nummer

In het lente nummer staat dit keer een artikel over onze Nature Challenge. Outdoorspecialist.nl promoot onze Nature Challenge en roept mensen op om volgende maand zo veel mogelijk in de natuur te zijn. Iets wat helemaal past bij de rest van de artikelen in het magazine, als je opzoek bent naar inspiratie en leuke blogs dan is dit magazine erg interessant.

De kracht van samenwerken

Alle aangesloten winkels staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Outdoorspecialist.nl bundelt de krachten van deze lokale specialisten zonder dat deze hun zelfstandigheid kwijtraken. Dankzij deze samenwerking krijgen alle aangesloten speciaalzaken toegang tot een assortiment van de beste internationale outdoormerken, professioneel getrainde medewerkers, deskundigheid en een schat aan ervaring, zodat zij je kunnen voorzien van de allerbeste service.

Vind hier een overzicht van alle winkels die aangesloten zijn.

Deel deze pagina: