Partner nieuws; Rab en Trailrunning Europe

Blog Goed om te weten Partners Rab

Rab en Trailrunning Europe starten samenwerking

Sinds 2023 is outdoormerk Rab partner van Trailrunning Europe. Wij zijn erg verheugd met dit partnership en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Rab levert voor onze trailrunning crew kleding zodat ze tijdens de trailrun evenementen warm en comfortabel de deelnemers kunnen ondersteunen. De technische kleding van Rab is hiervoor perfect!

Rab

Rab is een Brits merk dat is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in het produceren van technische outdoor kleding en uitrusting. Het merk is vooral bekend in de klim- en bergsport, maar het heeft de afgelopen jaren ook een sterke aanwezigheid opgebouwd in het trailrunning. Rab werkt al een paar jaar samen met trailrunning-atleten om zijn producten te testen en te verbeteren voor de specifieke behoeften van trailrunners. Het merk biedt een breed scala aan trailrunning-uitrusting, waaronder technische shirts, jassen, broeken en vesten.

Rab en trailrunning

Sinds 2021 sponsort Rab trailrunning-evenementen, waaronder de Lake District Sky Trails   in het Verenigd Koninkrijk en sponsort het ook het Nederlands Team Skyrunning. Kortom, Rab is een steeds grotere speler in het trailrunning en heeft zich toegewijd om hoogwaardige uitrusting te produceren en de sport te ondersteunen door middel van sponsoring en samenwerkingen met atleten en organisaties.

Reactie Gerard Ritter, County manager Equip Benelux

Ik ben erg verheugd om een partnerschap aan te gaan met Trailrunning Europe. Voor Rab past deze samenwerking perfect, want we delen de passie om buiten actief bezig te zijn en willen trail- en mountainrunning toegankelijker maken voor iedereen. We kleden de trailrunning crew van Trailrunning Europe graag warm en comfortabel aan en promoten zodoende gezamenlijk de Rab Skyline-hardloopcollectie, die werd ontworpen voor zowel beginnende trailrunners als gevorderde ultrahardlopers en die je kunt vinden in de betere buitensportwinkels.

Chris van Beem

Trailrunning Europe groeit mede door het vertrouwen van onze partners. Met deze samenwerking met Rab hebben we weer een goede partner gevonden die ons ondersteunt in de vele buitenactiviteiten die we voor onze doelgroep organiseren. Wij wilde ook graag wat doen voor onze zeer gewaardeerde trailrunning crew en Rab voorziet hen van jassen en vesten waardoor de samenwerking niet alleen in onze mediakanalen zichtbaar is, maar ook tijdens onze 46 Trail Events.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: