Lage Vuursche Trail

Lage Vuursche Trail

Lente editie
19 maart 2023
Startplaats:
Natuurcamping De Zeven Linden
Kilometers / Hoogtemeters
 • 10 Kilometers
  44 Hoogtemeters
 • 21 Kilometers
  89 Hoogtemeters
 • 34 Kilometers
  114 Hoogtemeters

Leuk om te weten

De Lage Vuursche Trail wordt jaarlijks twee keer georganiseerd. Je kunt dus 2 jaargetijden ervaren over de 10km, 21km en 34km routes.

Selecteer onderstaande afbeelding en ga naar de impressie van de editie op 20.11.2022 van fotografe Oliwia Madej.

De Lage Vuursche Trail

We hebben een prachtig gebied in kaart gebracht met 3 uitdagende routes. Tussen Paleis Soestdijk, Drakensteyn en Kasteel Groenewoud nemen we je mee door de natuur.

Veel afwisselende paden met veel single tracks, zand- en bospaden en stiekem toch wat hoogteverschillen. Je maakt kennis met verrassende oude lanen waar vroeger de koetsen reden als oprijlaan van de prominente gebouwen die het gebied rijk is. We zijn opnieuw onderwerg door een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.

Alle routes starten vanaf Natuurcamping De Zeven Linden in Lage Vuursche/Baarn.

Informatie

Een bekend gebied, met ontzettend veel afwisseling. Langs uitgestrekte heidevelden, zandvlaktes, door bossen en over veel single tracks. De langste afstand bezoekt zelfs Kasteel Groeneveld.

We zijn te gast bij Natuurcamping De Zeven Linden voor de start en de finish. We zijn erg blij met deze unieke routes door deze rustige en bijzondere gebieden.

Natuurcamping De Zeven Linden

Deze prachtige locatie ligt midden in de bossen van Staatsbosbeheer.

Natuurcamping De Zeven Linden

Camping De Zeven Linden

Natuurcamping De Zeven Linden is onze partner bij de Lage Vuursche Trail. Er is parkeergelegenheid bij de camping, gebruik daarvoor alleen de aangegeven plaatsen. Voor de start en finish hebben we een basecamp neergezet midden in de bossen.

Website: www.dezevenlinden.nl
Telefoon: 035 – 666 83 30
E-mailinfo.dezevenlinden.nl/

Google maps

Informatie

 • Vanaf 2024 zijn alle routes volledig uitgezet met witte pijlen (in 2023 navigeren de deelnemers aan de 34km de rode lus nog middels een GPX bestand)
 • Bevoorrading bij de basecamp na iedere lus
 • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje. (Het is eventueel mogelijk om op de dag van het evenement een Trailrunning Racecup aan te schaffen bij het wedstrijdsecretariaat)

Kaart

De 10km loopt de groene lus, de 21km loopt de blauwe en de groene lus, de 34km loopt de rode, blauw, en groene lus.

Routes Lage Vuursche Trail 2023

Deel deze pagina: