Training Amerongen

Training Amerongen

Startplaats:
Amerongen
Kilometers / Hoogtemeters
  • Kilometers
    220 Hoogtemeters

2 uur onderweg in de bossen van Amerongen

Met deze training wordt verzorgt door verschillende (ultra)trailrunners die dit gebied als trainingsgebied hebben. Samen gaan we heerlijk trainen op verschillende plekken in de natuur. Bij deze training verzamelen we ergens in de natuur rondom Amerongen. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en een plek om nog wat na te praten na afloop.

 

Programma

We starten ergen in de Gemeente Amerongen, in de bossen. We verzamelen rond 12:00u, maar op eigen gelegenheid kun je vooraf aan de training gebruik maken van het restaurant. De gegevens van het restaurant vind je onderaan.

09:45-10:00u Ontvangst Deelnemers in Amerongen (Google Maps)

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.

10:00-12:00u Trailrunning Training.

Als groep lopen we een mooie ronde van 15-20km vanaf Amerongen richting en door de bossen van de Amerongse Berg. We kennen het gebied goed en we stemmen de route af op de groep. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen we opsplitsen op tempo. Ons gemiddelde tempo ligt zo tussen de 8km/u – 11km/u

Deze training is voor iedereen toegankelijk die 15-20km kan hardlopen. Er zijn verschillende begeleiders / trainers aanwezig om het tempo te verdelen.

Een gezamenlijke training waarbij we een mooie route lopen.

12:00-12:15u Einde training.

Na ongeveer 2 uur verzamelen we allemaal weer. Je bent dan vrij om je dag verder in te delen.

12:15-13:00u Napraten

Na afloop van de training zullen wij van de organisatie nog even napraten ergens in Amerongen. Als je vragen hebt of ook gezellig erbij wilt zijn kan dat natuurlijk.

De consumpties zijn voor eigen rekening.

13:00u Afsluiting Training

Voor wie is de training?

We organiseren deze trainingen GRATIS. Samen trainen naar nieuwe doelen en samen prachtige routes lopen in verschillende natuurgebieden. Er wordt informatie uitgewisseld en we helpen elkaar verder.

We lopen standaard tussen de 12-15km per training. Meer kan ook, maar dat is altijd in overleg met de deelnemers die er dan zijn. Soms maken we 2 groepen, als de snelheid van de deelnemers teveel uit elkaar ligt.

Wat heb je nodig tijdens de training?

We gaan samen tussen de 1,5 – 2 uur onderweg door de natuur. Er is weinig tot geen mogelijkheid om onderweg wat te drinken. Standaard adviseren we het volgende mee te nemen tijdens een training:

  • Fijne sport (trail)schoenen, het liefst met goede grip**
  • Sportkleding, inclusief een regenjasje
  • Racevest (of belt) met minimaal 0,5liter water/sportdrank**
  • Eventueel wat voeding voor onderweg.
  • Klein EHBO kitje
  • Opgeladen mobiele telefoon**

De items voorzien van ** zijn verplicht

De overige items worden sowieso door ons meegenomen, maar als je zelfstandig onderweg bent in de natuur is het noodzakelijk.

We lopen in het natuurgebied, waar ook de Amerongse Berg Trail georganiseerd wordt.

Deel deze pagina: