Onderweg bij de Kempenland Trail

Kempenland Trail Trail Events

We komen graag terug in het Kempenland

Het hele jaar door komen we regelmatig in dit bijzondere natuurgebied. De Kempen is uitgestrekt, ligt tegen Belgie aan en heeft een ontzettend afwisselende samenstelling. In dit gebied hebben we 4 verschillende routes kunnen maken, deelnemers kunnen kiezen uit een 7km – 13km – 21km of een 30km afstand.

Samenwerking Staatsbosbeheer.

Ook deze routes zijn in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand gekomen. Voor iedere editie hebben we de routes meerdere malen gecontroleerd en in overleg met de beheerders worden onze gekozen paden getoetst.

Reserveer je deelname

Veel onderweg

Routes ontstaan uit liefhebberij. Bij alle evenementen van Trail Events worden alle routes meerdere malen gelopen door de CREW. We kennen de gebieden echt goed en we genieten zelf regelmatig van de gebieden. Op verkenning in bestaande is een favoriete activiteit onder de CREW. De natuurgebieden zijn constant in beweging en met grote regelmaat verzinnen we nieuwe routes voor de volgende editie.

De huidige routes

Deze editie hebben we nog steeds 3 afstanden. Voor de volgende editie zijn we al bezig om aanpassingen door te voeren in de routes. Het is niet zeker of we de 30km laten bestaan,.. hiervoor zijn de minste aanmeldingen. Juist voor het kennismaken met Trailrunning is deze Kempenland Trail prima geschikt. Er zijn kortere afstanden en die geven allemaal een prima beeld wat je bij Trailrunning kan verwachten en aantreffen onderweg.

Start en finish bij de Natuurpoort

Ook bij deze trail staan we bij de start al met beide benen in het natuurgebied. Deelnemers kunnen terecht bij onze partner Recreatiepark TerSpegelt, vooraf voor koffie en achteraf voor een heerlijke lunch.

De routes tot 21km zijn uitgezet met pijlen. De 30km loopt nog een extra lusje op GPX bestand.

Al een leuke groep deelnemers hebben zich aangemeld, die gaan een prachtige route tegemoet.

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: