Een zomerse Berghuis Trail

Blog Mas Montagne Trail Trail Events

Zondag 1 mei 2022

Op zondag 01 mei kunnen deelnemers aan de eerste editie van de Berghuis Trail de 3 unieke lussen lopen door de natuur op en rond de Amerongse Berg. Het Bosrestaurant ‘t Berghuis is de start en finish van deze speciale trail. 

Het concept

Het concept van deze trail is eenvoudig. Deelnemers kunnen kiezen uit 1 ticket, waarbij je zelf kunt aangeven of je 1, 2 of 3 unieke lussen loopt. Iedere lus heeft een finish bij ‘t Berghuis en deelnemers die kiezen voor alle lussen komen in totaal dus 3x terug bij de startlocatie.

Ready to Trail

Deze trail is perfect voor runners die is kennis willen maken met de Trails. Je kunt samen afreizen naar het event en genieten van een ontspannen trail waar de route en de beleving centraal staan. Ons team staat bij de start/finish plek waar ook de verzorgingspost te vinden is. De routes zijn uitdagend en allemaal voorzien van de benodigde hoogtemeters.

Lus 1 : Groen – 8,1km met 115 D+
Lus 2 : Blauw – 7,8km met 75 D+
Lus 3 : Rood – 7,3km met 110 D+

Ready to trail is een programma wat inbegrepen is bij ons Trailrunning Lidmaatschap. Onze CREW, een team van (ultra)trailrunners, is nauw betrokken bij alle workshops, trainingen en secret trails.

Het wordt een mooie dag met vele trailrunners die onze nieuwe routes komen lopen.

De Routes

Er zijn 3 lussen die in volgorde gelopen worden. Als je kiest voor de korte afstand, dan kies je automatisch voor de GROENE lus en dan loop je ongeveer 7-8km

Medaille nummer 22

Ook bij deze zomer-editie kiezen veel deelnemers voor onze unieke medaille. Sommige Trailrunners hebben ondertussen al meer dan 10 varianten gespaard. Deze nieuwe medaille is verkrijgbaar bij de finish van het event.

Helemaal uitgezette routes

Alledrie de lussen zijn compleet uitgezet met pijlen en waar nodig met een extra lintje. We gaan niet over MTB paden en ook niet over de Ruiterpaden. Iedere lus heeft zijn eigen kleur, en de verschillende lussen staan bij de start plek duidelijk aangegeven met vlaggen in de kleur van de routes.

Startnummers

Alle deelnemers die een startnummer per post hebben besteld krijgen die voor zaterdag per post binnen. Voor alle deelnemers die 2 weken voor de eventdatum besteld hebben ligt het startnummer klaar bij ons wedstrijdsecretariaat.

Pannenkoeken

Het Bosrestaurant ‘t Berghuis staat bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en de heerlijke pannenkoeken die je daar kunt krijgen. Het terras is altijd gezellig druk en wij organiseren onze trail rond het Berghuis. Als de zon zich laat zien kun je buiten genieten van de gezellige actieve sfeer, waarbij je de deelnemer kan zien gaan en terugkomen.

Wij gaan vrijdag alle routes nogmaals lopen en het event wordt op zaterdag voorbereid. We zien uit naar deze nieuwe trail… Ben jij ook op onze eerste editie te vinden?

Laatste Tickets

Kijk voor de extra informatie en het bestellen van de tickets op de Berghuis Trail pagina

>> Informatie en Tickets

Deel deze pagina: